Ana SayfaYaşamBig Burn İstanbul Dijitale Taşınıyor!

Big Burn İstanbul Dijitale Taşınıyor!

Geçtiğimiz 3 yıl boyunca 65 binden fazla müzikseveri ağırlayan, bu yazın en beklenen elektronik müzik etkinliği Big Burn İstanbul, tüm dünyayı tehdit altına alan Covid-19 virüsü sebebiyle bu kez evlere konuk olacak.
 
Her yıl daha fazla müzikseveri elektronik müzik ile buluşturmak için yola çıkan Big Burn İstanbul, 9 Mayıs Cumartesi günü ülkenin ilk dijital elektronik müzik festivali deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor. Big Burn İstanbul Dijital Festival’de RX Istanbul ve Orman olmak üzere iki farklı sahnede, lokal ve global isimlerden oluşacak lineup ile 16 saat sürecek bir elektronik müzik ziyafetine imza atacak. Big Burn İstanbul Dijital Festival www.bigburn2020.com adresinden izlenebilecek.
 
Big Burn Dijital Festival’in lineup’ında global elektronik müzik sahnesinin yıldızlarından; Victor Ruiz, Philipp Straub, Teenage Mutants, Oc&Verde, Coyu’nun yanı sıra lokal elektronik müzik sanatçılarımızdan Procombo, Evrim de Evrim, Tangun, Cure-Shot, Junior, Ozan Yazgan, Büber performanslarıyla evlerimize konuk olacak.  

Ülkenin bu ilk dijital elektronik müzik festivali deneyimini için ajandalarınızda yer ayırın.
Dijital Festival ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak ve daha fazlası için ‘Burn Enerji İçeceği’nin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI