Ana SayfaAnne ve ÇocukBildiğiniz DESA Kalitesi Annelerimizle Buluşuyor

Bildiğiniz DESA Kalitesi Annelerimizle Buluşuyor

1972’den bu yana tasarım, üretim ve usta el işçiliği konularındaki başarılarıyla moda sektöründe liderliğini sürdüren DESA bu Anneler Gününde de birbirinden farklı hediye seçenekleriyle başınızı döndürecek.

İlkbahar-Yaz Sezonunu renkli ve şık ayakkabı koleksiyonlarıyla açan Desa, her tarz anneye hediye alternatifleri sunuyor. 
 
Aerocomfort Koleksiyonu; hem ofiste hem de günlük hayatta rahatlık ve konfor arayan annelerin tercihi olmaya devam ediyor! Klasik renk ve stillerin yanı sıra dikkat çekici kırmızı ve bu sezonun trendi parlak renklerin de görüldüğü koleksiyon, esnek ve hafif tasarımlarıyla annelerimize tüm gün rahat ve konforlu bir kullanım vadediyor. İş ve ofis hayatının yoğun koşturmacasında ayaklarının rahatına önem veren annelerimize de Aerocomfort’un klasik, esnek ve kullanışlı ayakkabıları fonksiyonel çözümler sunuyor.
 
Renkli Loafer ve babetler; Günlük kullanıma uygun, sezonun renklerini rahatlık ve şıklığından ödün vermeden taşımak isteyen tüm annelere Desa’dan harika bir hediye!
 
Spor ayakkabı ve sneakerlar; Bu yılın modası, her yaş ve tarzdan annenin tercihi, günlük hayatın koşturmasından parkta sabah yürüyüşüyle baharın havasını içine çeken tüm annelerimize en güzel hediye!
 
Ona sevginizi gösterme zamanı; Desa’dan Annelerine sevgisini verdiği hediyeye yazarak ölümsüzleştirmek isteyenlere bir fırsat. Annenize aldığınız cüzdan ya da cekete dilerseniz ismini dilerseniz mesajınızı yazdırarak ona özel olduğunu bir kez daha hissettirin.   
 
Günlük kullanımdan abiyeye kadar her zevke uygun çantalardan, cüzdanlara, mini anahtarlıktan telefonluklara kadar anneleri mutlu edecek tüm hediye alternatifleri baharı taşıyan renkleri ve Desa kalitesiyle tüm DESA mağazaları ve 7/24 alıverişin keyfini yaşatan online alışveriş sitesi www.desa.com.tr’de.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI