Ana SayfaModaBil`s Bahara Hazır

Bil`s Bahara Hazır

Her sezon tasarımlarıyla olduğu kadar, ilham aldığı unsurlarla da çizginin diğer tarafındaki duruşunu pekiştiren Bil’s, yeni sezonda yalın, pratik ve aynı zamanda akıllı detaylarla şekillenen bir koleksiyon yarattı.

Gül Ağış, Bora Aksu`dan sonra Bil`s beyaz gömlek koleksiyonunu hazırlayan ana tasarımcı isim oldu. Koleksiyonda, minik yakalar, paraşüt, plise ve transparan kumaşlarla oluşturulmuş çağdaş erkek/bayan gömlek tasarımları tamamen mimari bir anlatıma dayanan konstrüktif detaylarla şekillendirildi. Ayrıca koleksiyon, alışılmışın dışında kumaşlar ve formları ile tasarımların deneysel boyutuna da dikkat çekiyor. 
Misafir tasarımcı Emel Kurhan ise bizleri 1950`lere götürüyor. O yılların rock n`roll müziğinden esinlenerek kadın için bir gömlek elbise, erkek için ise 50’lerden gelen klasik bir gömlek tasarlayan sanatçı “My lovely white shirt“ isimli koleksiyonu ile sizi bir diner`a davet ediyor. Size de çikolatalı milkshake eşliğinde jukebox`tan Chubby Chekter parçası seçip dans etmek kalıyor. Sakın papyonlarınızı takmayı unutmayın!
Son olarak koleksiyonun genç tasarımcısı Tuğçe Akdoğan küçük detaylarla sade, estetik ve rahatlık açısından zamansız olarak tasarlanmış iki gömlek ile yer alıyor.

Yeni sezonda da Bil’s, sizi beyaz gömleğin tasarımda sınırları zorlayan farklı dünyasına çağırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI