Ana SayfaGüzellikBioblas ile profesyonel saç bakımı

Bioblas ile profesyonel saç bakımı

Kış aylarında soğuk hava koşulları nedeniyle saçlarınız da cildiniz gibi kuruyor. BIOBLAS saç dökülmesine karşı Bakım Maskesi, içerdiği bitkisel protein Phytokeratin’li yüzde yüz bitkisel ekstresi sayesinde saçınızı kötü hava şartlarına karşı kökten uca tam bir bakım ile koruyor.

Phytokeratin, bitkilerden elde edilen yüksek koruyuculuk özelliğine sahip bir protein. İçeriğinde hidrolize mısır, buğday ve soya proteinleri mevcut. On yedi farklı aminoasitten oluşan Phytokeratin, saça ihtiyacı olan nem ve parlaklığı sağlarken, hasar gören kütiküla pulları arasında depolanarak saçı bir film tabakası gibi kaplıyor. Bu şekilde saçı dış etkenlere karşı korurken, içeriden onarımını tamamlar. Düzenli kullanımda saçın zamanla kaybettiği elementlerin yenilenmesini sağlayarak saç köklerinin güçlenmesine yardımcı oluyor. Saçlar yenilenir, nem oranı dengeleniyor. Zorlu geçen kış günlerinde dökülmeyen parlak ve sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlıyor.
Sadece haftada 1-2 kez uygulamayla profesyonel bakımı evinize taşıyabileceğiniz BIOBLAS Saç Dökülmesine Karşı Onarıcı ve Canlandırıcı Bakım Maskesine tüm market ve parfümerilerden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI