Ana SayfaGüzellikBiolage Matrix Delicate Care

Biolage Matrix Delicate Care

Yaz hazırlıkları epeydir devam ediyor. Ağır rejim programları uygulandı, spor salonlarında saatler harcandı. Yaza hazır olduğunuzu düşünüyorsunuz. Peki ya saçlarınız?

Günümüz kadınlarının en büyük korkularından biri, yaz döneminde güneş ışınlarının etkisiyle saçların canlı, parlak rengini kaybetmesi ihtimali. Bu korkunuzu giderebilecek etkili çözüm BIOLAGE’dan geliyor. Biolage Delicate Care ailesinden Organik Sertifikalı Hassas Bakım Yağı ile en canlı, en iddialı renkteki boyalı saçlarda bile ilk günün parlaklığı korunuyor. İçeriğindeki açai üzümü ve argan yağı bileşimi ile bu yaz hayal ettiğiniz canlı, parlak ve sağlıklı görünümlüsaçlar için özel bir yağ, BIOLAGE HASSAS BAKIM YAĞI. Zarar görmüş kütikülleri pürüzsüzleştirir, organik açai üzümü ve argan yağı ile saçı yapılandırarak saça parlaklık kazandırıyor.
Organik Sertifikalı Hassas Bakım Yağı ile yoğun bakıma ihtiyaç duyan boyalı saçlarınızda tazelik etkisi yaratabilirsiniz. Unutmayın yalnızca bedeniniz değil saçlarınız da yenilenmeye ihtiyaç duyuyor. Eğer saçlarınızın parlak ve canlı görünmesini istiyorsanız, önce saçlarınıza sağlıklı görünüm kazandırmalısınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI