Ana SayfaGüzellikBioser Bitki Özlü Masaj Jeli

Bioser Bitki Özlü Masaj Jeli

Rahatlamanın ve gevşemenin yanında birçok rahatsızlığın tedavi süresinde destekleyici rol üstlenen BIOSER masaj jeli, ağrı yaşanan yerlere sürülerek dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanır ve başka hiçbir takviye gerektirmez.

Kronik ağrılar ve teşhisi konulmuş tüm ağrı hallerinde haricen kullanılan BIOSER masaj jeli sadece ağrıyan bölgeye uygulanıyor. %100 bitkisel bir formül olan Bioser masaj jeli içersinde kullanılan 22 çeşit bitki özüyle uygulandığı bölgeye mükemmel bir dezenfektan görevi yapar, antiseptik özelliği ile de deri altındaki zararlı mikro organizmaların, iltihabın giderilmesine yardımcı oluyor.
Özellikle boyun tutulmalarında, kas spazmlarında, adele ağrılarında, mafsal ağrılarında, göğüs adelelerindeki kasılma ağrılarında, sırttaki kas ağrılarında, incimle ve burkulmalarda, kas ezilmasi gibi travmatik durumlarda, kramplarda, kulunçlarda, romatizmal ağrılarda, eklem hareketlerini engelleyen ağrılarda, kireçlenme ve menisküste, sinüzitin giderilmesinde üst düzeyde yardımcı ve her ağrı şikayetinde ağız yoluyla ilaç almaktan uzaklaşmak amacı taşıyan bir ürün.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI