Ana SayfaGüzellikBir Klasiğin Yeniden Keşfi: Sindirella

Bir Klasiğin Yeniden Keşfi: Sindirella

Film; John Frieda’nın temsil ettiği ‘kadınları güçlendirme ve zorlu durumlarda bile parlamalarına yardımcı olma’ değerlerinin somutlaşmış halini yansıtıyor.
 
John Frieda olarak Sindirella filminin Global Saç Bakımı Sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz!
John Frieda; güçlü olmaları ve evde de kendi dönüşümlerini yaşayabilmeleri için tüm kadınların yanında yer alıyor. Sindirella’nın Saç ve Makyaj Tasarımcısı (2021) Sharon Martin, “John Frieda Frizz Ease Extra Strength Serum, Sindirella’nın modern dönüşümünde çok değerliydi. Saçı ağırlaştırmayarak veya çok sertleştirmeyerek yumuşak, peri masalı görünümünü korudu ve tüm gün film çekmemize imkan sağladı.” şeklinde konuştu. Filmde, Martin’in kültürel ve tarihi referansları kullanarak çeşitli saç stillerini nasıl yarattığı görülüyor.

Senin saçın, senin tacın!
John Frieda, “Saç; tüm kadınların asla çıkarmayacağı tacıdır! Ve John Frieda olarak biz, tüm kadınların saçlarını zafer dolu bir taç gibi taşımalarını istiyoruz! Kadınların zorlu saçlarını dönüştürmelerine, benzersiz kimliklerini benimsemelerine ve Sindirella’ya çok benzer şekilde, olmak istedikleri kişi olmalarına yardımcı oluyoruz. Saçın, senin tacın. Gururla taşı!” mesajını veriyor.
 
Hayallerinin peşinden koş!
John Frieda olarak hayatta hiçbir şeyin, seni hayallerinin peşinden koşmaktan alıkoymaması gerektiğine inanıyoruz. Özellikle de saçlarının!
 
John Frieda dalgalı ve bukleli saçların ne kadar zor olduğunu biliyor ve Dream Curls serisinin zengin, kremsi, bukle dostu yeni şampuan ve saç kremi formülleriyle tanışman için seni davet ediyor! İçeriğindeki Kuşburnu Yağı ve Curl Bounce™ teknolojisi sayesinde formül, canlı ve belirgin bukleler için her bir teli derinlemesine besliyor. Aynı zamanda; duştan itibaren bukleleri belirginleştirmeye, bir araya toplamaya, nemlendirmeye ve canlandırmaya yardımcı oluyor!
 
Yeni Sülfat, SLS ve SLES içermeyen Şampuan; saçları nazikçe temizlerken, bukleleri düzene sokuyor ve düğümleri çözmeye başlıyor. Yeni nemlendirici Saç Kremi ise saç tellerini bir araya topluyor ve saçları bir demet halinde hizaya sokuyor. Sonuç: Yumuşak, düğümleri çözülmüş, hizalı ve canlı bukleler!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI