Ana SayfaYaşamBir Tatilden Bekleyebileceğiniz Her Şey Richmond Ephesus Resort'ta

Bir Tatilden Bekleyebileceğiniz Her Şey Richmond Ephesus Resort’ta

Doğal güzelliklerle iç içe, huzurlu ve keyifli bir tatili hepimiz çok özledik. Richmond Ephesus Resort, Ege Denizi’nin kıyısındaki, doğal ve tarihi güzelliklerle baş başa konumuyla farklı tatil anlayışlarına sahip herkesin hayalini kurduğu tatili sunuyor.

Kalabalıktan uzak kumsalı, kendinizle baş başa kalabileceğiniz pek çok alan sunan geniş bahçesi, ana binanın yanı sıra bahçede yer alan kulüp odaları ile bu yaz aradığınız keyifli ve güvenli tatil, Richmond Ephesus Resort’da sizi bekliyor. Tatiline aktivite eklemek isteyenler için ise çocuk ve yetişkin yüzme havuzları ve tenis kortu da otelin sunduğu seçenekler arasında. 

İzmir Havalimanı’na bir saat mesafede bulunan Richmond Ephesus Resort aynı zamanda UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Efes Antik Kenti, dünyanın yedi harikasından Artemis Tapınağı ve Meryem Ana Evi Richmond Ephesus Resort’a sadece on beş dakika uzaklıkta.

Ege’nin en güzel zamanlarında, huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmek isteyenler için Richmond Ephesus Resort’ta erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. 30 Nisan tarihine kadar 4 gece ve üzeri konaklamalarınız için www.richmondhotels.com.tr’den rezervasyon yaparak %40 indirim ve 6 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

Hijyen uygulamaları titizlikle yürütülüyor
Richmond Ephesus Resort üst düzey hijyen uygulamaları ile size ve ailenize huzur dolu bir tatil vadediyor. Otel bünyesi­nde tüm departman müdürleri­, ­iş yer­i heki­mi­, sağlık personeli­, gıda mühendisi ve iş sağlığı güvenli­ği uzmanının yer aldığı b­ir Hijyen Komitesi­ mevcut. Bu komite Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Kültür ve Turi­zm Bakanlığı’nın yayınladığı resmi­ talimatları ve öneri­leri­, ilgi­li­ resmi­ ve uzman otor­iteleri­n görüşleri­ni­ sürekl­i taki­p ederek gerekl­i olan tüm önlemler­in güncel b­ir şek­ilde uygulanmasını sağlıyor. Richmond Hotels hizmet standartları gereği anlaşmalı olunan uluslararası akredite hijyen kuruluşu tarafından ilgili kalite standartlarına ve yasal şartlara uygun bir şekilde, düzenli periyotlarda habersiz olarak her zaman yapılan, bağımsız denetimlere kuruluş tarafından yeni oluşturulan Safe Otel Programı (Salgın hastalık risk yönetim denetim programı) da eklendi.
Richmond Ephesus Resort’ta web sitesine özel erken rezervasyon fiyatları ile yerinizi ayırtın ve ister yalnız, ister sevdikleriniz ile Türkiye’nin en güzel noktalarından birinde unutulmaz bir tatil yaşayın.

www.richmondhotels.com.tr adresinden rezervasyon yaparak %40 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

*Fiyatlara her şey dahil konseptte konaklama dahil olup seyahat tarihleri 30 Nisan – 31 Ekim’dir.
*İndirimler bayram dönemleri için geçerli değildir. Bu tarihlerde belirtilen fiyatlardan web’e özel %20 indirim uygulanacaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI