Ana SayfaMagazinBlake Lively iş dünyasına adım atıyor

Blake Lively iş dünyasına adım atıyor

Gossip Girl`de tam altı sezon boyunca Serena olarak karşımıza çıktıktan sonra geçtiğimiz yıl ani bir kararla Ryan Reynolds`la evlenen Blake Lively, uzun bir aradan sonra neler yapacağıyla ilgili bilgiler verdi. Uzun süredir sessizliğini koruyan ve son olarak Milano Moda Haftası kapsamında düzenlenen Gucci defilesinde karşımıza çıkan Lively, şu sıralar kendi şirketini kurmakla meşgul olduğunu açıkladı. Oyunculuğun ailesinden gelen bir gen olduğunu ancak yeni oluşumunun oyunculukla herhangi bir bağlantısı olmadığını söyledi. Lively, yeni projesinde başarılı bir hayatın nasıl yaşanabileceği konusunda tüyolar vereceğini belirtti.

Şirketin yanı sıra bu kış çok özel bir filme ekranlara döneceğini söyleyen Lively, neler yaptığını ve yapacağını şu cümlelerle sevenleriyle paylaştı:

` Oyunculuk dışında da tutkuyla bağlı olduğum pek çok hobim var. Çocukluktan beri iç içe olduğum bu aktiviteler konusunda oldukça iyiyim ama aktif olarak oyunculuk yaptığım süreçte bunu belli edemedim. Oyunculuk ailemden gelen bir gen. Açıkcası oyuncu olacağımı hiçbir zaman düşünmezdim ancak onlarla yaşarken bu kültürden çok etkilenmişim.

Geçtiğimiz seneden bu yana hayatımda çok şey değişti. Evlendim ve altı yıl boyunca rol aldığım Gossip Girl dizisinde final yaptım. O günden bu yana ilk kez oyunculuğa ara verdim ve bu süreçte kendi şirketimle ilgilendim. Dizi sektöründan biraz ayrı kalmak iyi geldi. Diziden bu yana ilk kez bir filmle karşınıza çıkmaya hazırlanıyorum ve oradaki karakterimin Serena`dan farklı olmasına özen gösterdim. 1900`lerden kesitler taşıyan filmdeki rol beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Moda inanılmaz bir şey ve oynadığım karakter farklı zamanlardan gelen moda akımlarını kendi hikayesi üzerinden anlatıyor.`

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI