Ana SayfaMagazinBlake Lively isyan etti

Blake Lively isyan etti

Blake Lively son zamanlarda eleştiri oklarının hedefindeydi. Ryan Reynolds ile evlendikten sonra giyim tarzının değiştiği ve işinden uzaklaştığı için eleştirilen Blake "Sanki bir diktatörlük altında yaşıyorum" diyerek tepkisini gösterdi.

Lucky dergisinin bu ayki kapağı olan Lively, dergiye özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Stiliyle beğenilen Lively, stil danışmanı olmadığını söyledi "Ben kıyafet konusunda sadece kendime güveniyorum.” Lively evlilikten sonra stilinde değişiklik yapıp yapmadığı sorusuna "Benden daha zevkli biriyle birlikte olduğum için çok şanslıyım. Birbirimizi etkiliyoruz bu anlamda. Geçenlerde, sanki bir diktatörlük altında yaşıyormuşum gibi evliliğin benim giyim tarzımı değiştirdiğini söylediler. Değişmiş olabilir tabii ki, 25 yaşında liseden yeni mezun olduğum zamanlardaki gibi giyinmeyi istemem.”

Lively "Yeni bir dizi ya da sinema projeniz var mı" sorusuna "Çalışmak güzel tabi, ama özel hayatım daha önemli" diyerek ekranlardan ve sinemadan bir süre daha uzak kalacağının sinyallerini verdi.

Her röportajda büyük bir aile olmak istediğini belirten Ryan Reynolds geçtiğimiz aylarda yaptığı röportajda "Bizimkiler 4 çocuk yapmış, Blake`in ailesi 5. Biz de onlar gibi büyük bir aile olmak istiyoruz" diyerek "Blake hamile mi" sorusunu akıllara getirmişti. Blake bu iddialara da yanıt verdi “Hayır, hamile değilim.” 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI