Ana SayfaModaBlake Lively ve Ryan Reynolds göz kamaştırdı

Blake Lively ve Ryan Reynolds göz kamaştırdı

Geçtiğimiz sene sürpriz bir şekilde sadece çok özel aile dostlarının bulunduğu bir düğünle evlenen Blake Lively-Ryan Reynolds çifti, uzun zaman sonra kırmızı halılarda boy göstermeye başladılar. Genellikle kameralar önüne birlikte geçmeyen ikili bu kuralı, Reynolds`ın yer aldığı Turbo filminin New York gösteriminde yıktılar.

Güleryüzleriyle galaya farklı bir enerji getiren ikiliden Blake Lively güzelliğiyle kadınlara ilham verirken Ryan, giyimiyle erkeklerin stil konusunda ilham aldığı insanlardan biri olduğunu kanıtladı.

Geceye açık bıraktığı saçları ve doğal makyajıyla katılan Lively`nin giydiği taşlı etek bizim favorimiz olurken, taşların ışıltısı güzel yıldızın enerjisini gölgede bırakmaya yetmedi. Arkası beyaz önü taşlı eteğini bu senenin modası iç gösteren bir üstle tamamlayan oyuncu, ayakkabılarında sade bir rengi seçmeyi tercih etti.

Reynolds, lacivert dar kesim takımını bu sezon çok moda olan mücevher tonları arasında yer alan zümrük yeşili gömlek ve kravatla tamamlayarak erkeklerin de renk kullanabileceğini kanıtladı.

Fotogaleriye tıklayarak son zamanlarda en iyi giyinen çiftler listemize hızlı giriş yapan ikilinin gala tercihlerini yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI