Ana SayfaMagazinBloom by Emir Uras for Gaia&Gino

Bloom by Emir Uras for Gaia&Gino

Bilstore Mağazalarında satışa sunulan “Bloom  by Emir Uras for Gaia&Gino” özel koleksiyonu lansman daveti, Bilsar evsahipliğinde 21 Nisan Perşembe günü 19.00`da Bilstore Tünel mağazasında gerçekleşti.

Gaia&Gino markasının kurucusu Gaye Çevikel ve koleksiyonun tasarımcısı mimar Emir Uras`ın da katılımıyla Bilstore`da düzenlenen lansman davetinde cemiyet hayatından ve tasarım dünyasından ünlü isimler katıldı. Aralarında Nevbahar Koç, Ömer Karacan, Mehmet Karan, Esin Maraşlıoğlu, Rüzgar Çetin  gibi isimlerin bulunduğu davette koleksiyonun tüm parçaları tanıtıldı.

Emir Uras`ın usta kalemiyle hayat bulan şık ve seçkin kaselerin yer aldığı Bloom Koleksiyonu ayrıca MoMA`ya özel üretilen deseniyle de anılıyor.  Emir Uras tarafından tasarlanan ve MoMA mağazasında Mayıs – Ağustos ayları arasında satışta olacak exclusive desenin yer aldığı Bloom Koleksiyonunun diğer özel ürünlerine Bilstore`lardan ulaşılabilecek.

En çok gelecek vaat eden genç tasarım markalarından olan ve hitap ettiği lüks segmentteki ev objeleri tasarımında ödüllü Gaia & Gino`nun bu özel koleksiyonu ünlü Mimar Emir Uras imzası taşımasıyla da ayrıca önem taşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI