Ana SayfaYaşamBlue Jasmin`in yıldızı Cate Blanchett

Blue Jasmin`in yıldızı Cate Blanchett

Woody Allen, yeni bir filmle yine bizi kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor. Barcelona Barcelona`da Scarlett Johansson ve Penelope Cruz`la, Paris`te Bir Gece Yarısı`nda Marion Cotillard`la bizi eşssiz bir yolculuğa çıkaran Allen`ın şimdi de başka bir kadın yıldızı var: Cate Blanchett. 

Woody Allen`ın yeni filmi Blue Jasmin`de başrol oynayan Blanchett, performansıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Filmde New York`lu çekici ve göz alıcı bir ev kadını rolünde olan Jasmine, milyarder kocası Hal ile birlikte son derece gözterişli bir yaşam sürmektedir. Yatırımcı olarak çalışan Hal, son işlerinden birinde battığında, parasını bu denli cömertçe harcaması nedeniyle büyük bir mali krizin içine sürüklenir ve iflas etmenin eşiğine gelir. Jasmine evi terk eder ve bir süreliğine, San Francisco`nun taşrasında yaşayan üvey kız kardeşinin yanına gider. Tek çıkış yolu burada hayatını tekrar düzene sokup, zenginlik ve lüks içerisinde yaşamaktır. Bu süreçte modacı olarak kısa yoldan zengin olmayı ya da varlıklı birileriyle tanışmayı dener ancak içerisinde bulunduğu depresyona alkol ve antidepresan bağımlılığı da eklenince kendisini büyük bir karmaşanın tam ortasında bulur.

Cate Blanchett filmde oyunculuğun yanı sıra kostüm tasarımcısı Suzy Bezinger ile, Jasmine’in göz kamaştıran stilinden de sorumluydu.

Film Türkiye`de bu Cuma vizyona giriyor. Hem Blanchett`in izlenmesi gereken oyunculuk performansı hem de göz alıcı kıyafetler için Blue Jasmin`e mutlaka ajandanızda mutlaka yer açmanızı tavsiye ediyoruz. 

Filmde Cate Blanchett`in göz alıcı stilinden kareler için fotogaleriye tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI