Ana SayfaYaşamBodrum'daki Eviniz: RetrON

Bodrum’daki Eviniz: RetrON

Retron’a ilk girdiğimizde bizi en çok mimari yapısı etkilemişti. Modern dokunuşların 70’li yıllarla olan birleşimi evlere yansıyor.

Retron’un en güzel yanı kalabalık arkadaş grupları ile gelme imkanı. Evlerde 12 kişiye kadar rahatlıkla kalınabilir. Her odanın kendi banyosu olduğu için de haliyle ‘duş kavgası’ çıkmıyor. Evin içinde kendi yemeğinizi pişirmek için her türlü araç gereç de mevcut. Dışarı çıkma modunda değilseniz saatlerinizi geçirip, sıkılmayacağınız bir ev imkanı sunuyor size. 

Mesela biz uzun bir süre Retron’dan çıkamadık, sanırım kendimizi çok rahat ve keyifli hissettiğimizden. Akşam üstü içeceklerinizle havuz keyfinden bahsetmiyorum bile. Benim gibi fotoğraf çektirmeyi sevenler çok şanslı, ortam harika fotoğraf veriyor diyebilirim.

Konumundan dolayı ulaşımı da çok rahat. Akşam balık yemeğe Gümüşlük’e, beach’e gitmek isterseniz ise Sarnıç Beach’e çok kısa sürede ulaşabilirsiniz. Evden uzakta olup, ev sıcaklığını yaşayabileceğiniz sayılı yerlerden. Retron’da en sevdiğimiz bir başka özellik ise aile ortamı oldu. Aile ortamının sıcaklığını ve samimiyetini çok net hissedebiliyorsunuz. Kalan misafirlerin hepsi özenle seçilen, çok kaliteli insanlar; yani burda işler ‘parasını verip kalırız’ kafasıyla ilerlemiyor. Denize yakın oluşu da oldukça iyi. Rahatlıkla 3,4 dakikada denize ulaşabilirsiniz. Hep yazdan bahsettiğime bakmayın Retron, kış aylarında da gidebileceğiniz şömine keyfi yapabileceğiniz bir eviniz…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI