Ana SayfaYemekBoğaz’da Sanat ve Gastronomi Deneyimi Feriye’de!

Boğaz’da Sanat ve Gastronomi Deneyimi Feriye’de!

İstanbul’un ikonik noktalarından biri olan Feriye, çok fonksiyonlu yapısıyla, misafirlerine hem yeme içme hem de sürdürülebilir etkinliklerin deneyimlendiği bir yaşam platformu sunuyor. Yılın her ayı farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Feriye, Haziran ayında Studio Masterpiece iş birliğinde Wine & Paint konsepti ile başladığı sanat atölyelerine bir yenisini daha ekliyor. Feriye, 18 Ağustos’ta Studio Masterpiece ile bu kez gastronomik deneyimin de yaşanacağı bir resim atölyesi düzenliyor.
 
Saat 18.30’da Rıhtım Feriye’de başlayacak resim atölyesinin ardından katılımcılar 20.30’da Feriye’nin Executive Chef’i Birkan Erköylü’nün yorumuyla hazırlanan menüyü deneyimlemek için Lokanta Feriye’de bir araya gelecek. Katılımcılar yerel malzemeler kullanılarak hazırlanan Avokadolu Bahçe Otları Salatası, Bonfile Dilimleri ve Izgara Şeftali’den oluşan menü ile sanat ve gastronomi deneyimini bir arada yaşayacaklar. Etkinlik ücreti 1500 TL ve etkinliğe katılım için rezervasyon gerekmekte.  Rezervasyon için 0538 483 20 21 iletişim numarasını arayabilirsiniz.
 
Feriye’de yeni bir yaşam deneyimi ile İstanbul ruhunu yaşamak ve Feriye ile ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için www.feriye.com web sitesini ziyaret edebilir ve Instagram’da @feriyeistanbul hesabını takip edebilirsiniz. #Feriyedeyiz
 
Feriye markasına dair daha fazla bilgi edinmek için Dude Table Gastronomi Pazarlama Ajansı, Medya ve İletişim Uzmanı Gülçin Gökdere ile gulcin@dudetable.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI