Ana SayfaYaşamBoğaziçi Caz Korosu birinci oldu

Boğaziçi Caz Korosu birinci oldu

Geçtiğimiz aylarda metroda şarkı söyleyerek adlarını Türkiye`ye duyuran Boğaziçi Caz Korosu önemli bir başarı elde etti. Metroda çektikleri video ile sosyal medya sayesinde sponsor bulan ve Avusturya`da düzenlenen Dünya Koro Yarışması’na katılan grup birincilikle döndü.
1994 yılında kurulan Boğaziçi Caz Korosu, standart caz parçalarının koral aranjmanlarını seslendirmek ve çok sesli müziği tanıtmak amacıyla yola çıktı. Geçtiği senelerce pek çok konser veren ve ödül alan grup, son olarak Dünya Koro Yarışmasına katılmak için sponsor arıyordu. Sosyal medyada popüler olarak sponsor bulan Boğaziçi Caz Korosu 3 kategoride gerçekleşen yarışmanın ikisinden altın madalyayla döndü.
Koronun şefi Masis Aram Gözbek yarışmadan sonra  “Şu an hala ne yapmış olduğumuzun farkında değiliz. İki defa altın madalya aldık, iki defa Türk bayrağı göndere çekildi ve İstiklal Marşı okundu. İnsanların gözleri doldu. Çok emek verdik, çok zor geldik buraya. Ama geldiğimize değdi. Grandprix’ye katılma hakkı kazandık` dedi.

Boğaziçi Caz Korosunun Sponsor bulmak için İstanbul Metrosunda verdiği mini konser:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI