Ana SayfaYaşamBonubon.com`dan Yılbaşı Sürprizi

Bonubon.com`dan Yılbaşı Sürprizi

İyi yaşamaktan ödün vermeyenlerin adresi bonubon.com, işbirliğinde olduğu 100 ünlü markanın katılacağı sürpriz bir alışveriş şenliği düzenliyor. 3 Aralık Salı günü 10:30-21:00 saatleri arasında Four Seasons Bosphorus Otel`de gerçekleşecek olan Yılbaşı Alışveriş Şenliği`nde InStyle Home dergisi de yılbaşı hediye paketi önerilerinde bulunacak. 

Her dönem farklı deneyimler ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Bonubon.com, Yılbaşı Alışveriş Şenliği organizasyonu ile sıradışı bir ortamda erken yılbaşı alışveriş keyfini yaşama fırsatı sunacak. Etkinlikte Armani Jeans, Porsche Design, Capritouch, Riviera Maison, Godiva, Fenix, BeeGoddess, Jacadi, Tumi, Tartine et Chocolat gibi markaların yanı sıra, dinlenme alanında Dolce ve doors Akademi özel tatlar sunacak.

Her köşesinde iyi düşünülmüş farklı bir öneri ile karşılaşacağınız etkinlikte, tüm sevdikleriniz ve yakınlarınız için özel bir hediye bulmanız mümkün. Üstelik yılbaşı hediye alışverişinizi son dakikaya bırakmadan tüm hediyeleri bir günde tamamlayabilir ya da fikir sahibi olabilirsiniz. 

Yer alan markalardan seçilen müziğe ve atmosfere kadar her şeyiyle benzersiz olan Bonubon.com Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde kapı giriş ücretlerinden elde edilen gelir ise Darüşşafaka’ya bağışlanacak. Sİz de mutlaka bu özel alışveriş şenliğine katılın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI