Ana SayfaGüzellikBottega Veneta, Illusione Kadın & Erkek Parfümlerini Tanıttı

Bottega Veneta, Illusione Kadın & Erkek Parfümlerini Tanıttı

Illusione, Yeni Bir Dönem
Bottega Veneta kadınlar ve erkekler için unutulmaz iki yeni koku sunuyor. Güçlü içeriklere ve bunların ahenkli güzelliğine odaklanan Bottega Veneta Illusione serisinin sınırlı sayıdaki yeni kokuları, güçlü feminenliği ve sofistike maskülenliği özgün bir şekilde yansıtıyor. Lüks ve zarafetin bir arada sunulduğu bu özel kokulara sahip evrene hoş geldiniz!

Koku Hissi
Kusursuz bir minimalizm ile otantik güzellikten ilham alan Bottega Veneta’nın, kadınlar için Illusione Tonka Solaire For Her ve erkekler için Illusione Bois Nu For Him kokusu, lüksü temsil eden saf bileşenlerle modernliği yeniden yorumluyor. Yeniden yorumlanan Illusione kokuları, kendini ifade etme ve güçlü bir özgüven duygusunu şişesine hapsediyor.

Bottega Veneta Illusione Tonka Solaire for Her
Bottega Veneta Illusione Tonka Solaire for Her, Amandine Clerc-Marie of Firmenich tarafından hazırlanan çiçeksi, odunsu misk bir koku sunuyor. Koku açılışında limon özü ve frenk üzümünün aromatik notaları bulunuyor. Bu eşsiz kokunun kalp notasını ise portakal çiçeği ve yeşil incir yaprakları oluşturuyor. Kompozisyon, değerli sedir notasının zeytin ağacı ile çevrelenmiş şehvetli bir tabanı ile tamamlanıyor. Zarif, kadınsı ve saf…

Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him
Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him, Antoine Maisondieuof Givaudan tarafından yaratılan odunsu narenciye bir koku sunuyor. Şehvetli ama iddialı olan bu koku, önce bergamot, acı portakal ve limonlu turunçgillerin zengin bir karışımını ortaya çıkarıyor. Koku kalbindeki ferahlatıcı adaçayı ve paçulinin güçlü notaları ile mükemmel bir kompozisyon sunan koku, maskülen bir hava veren vanilya ile odunsu yolculuğunu tamamlıyor.

Şık Bir Tasarım
Bottega Veneta Illusione for Her ve Bottega Veneta Illusione for Him şişe tasarımlarının ikisi de benzersiz şekilde hazırlanan, ayrı ayrı göz alıcı unsurları bünyesinde barındırıyor. Keskin bir mimari şekil ile gri ve beyazın minimalist tonlarında tasarlanan sade ama zarif şişeleri altında hayatımızda iz bırakan su damlasından ilham alan dokunuşlar bulunuyor. Tonka Solaire for Her, fil dişi renginde içeriğe ve beyaz renkli bir kapak tasarımına sahipken , Bois Nu for Him soluk gri içerik ve siyah kapakla karşımıza çıkıyor. Mat ambalajı ve koyu renkteki sade logosu ile mükemmel bir uyum yakalamış oluyor.

Kampanya Filmi
Moda evi, Illusione parfümlerini yakalamak için kamera merceğini tasarıma ve kokuların özgün bileşenlerine çeviriyor. Keskin gölgeler, balık gözü efektleri ve özel çarpıtmalarla çarpıcı açılardan çekilen parfüm şişeleri, yeşil incir yaprağı ve vanilya gibi tüm bileşenlerin eşsiz görüntülerinin yanında konumlanıyor. Sonunda, zarif ama zahmetsiz bir hisle anında güzelleşen ve ham bir şehvet ortaya çıkıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI