Ana SayfaMücevherBottega Veneta`dan Böcek Koleksiyonu!

Bottega Veneta`dan Böcek Koleksiyonu!

Modern Kleopatra

Yeni takı tasarımlarıyla çimene hiç yalın ayak basmamış apartman kadınlarını ürkütmeye niyetli gözüken İtalyan moda devi Bottega Veneta, çeşit çeşit böceği en gerçekçi şekilleriyle işleyip kolyelere, küpelere ve hatta broşlara koymuş. Kene korkumuzu yeni yeni aşıyoruz derken karşımıza çıkan bu parlak böcekler moda camiası tarafından taze bir yaratıcılık ve markanın bir kez daha kendi kendini aşması olarak değerlendiriliyor.

Takılarda uğurlu sayılan Mısır böcekleri, altın, gümüş ve "yanardöner" renklerde kullanılmış. Bu meşhur böcekleri kara kara görmekten sıkılanları hiç şüphesiz mutlu edecek bir haber bu. Öte yandan bu yazın neon modası gözümüzü cıvıltıya alıştırdığı için bu takıların gümüşi parlak renkleriyle sonbahara yavaşça uyum sağlayabileceğiz. Koleksiyonun en büyük özelliği "Keşke bu modelin biraz daha şöylesi olsaydı…" dedirtmemesi. Örneğin, kolyelerde inceden kalına, zincirliden zincirsize, uzundan kısaya her çeşidi bulabiliyorsunuz. Sanıyoruz ki, entomofobinin tedavisi de böylece bulunmuş oldu.

Eğer sizin içinbir clutch sizin için bütün takılardan daha değerliyse, Bottega Veneta böcekli takı koleksiyonuyla uyumlu bir tane yapmış. Resmini gördüğünüz bu clutchın fiyatı 8000$.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI