Ana SayfaGüzellikBourjois Bio Detox Pudra

Bourjois Bio Detox Pudra

Günümüz kadınları artık yalnızca güzelleşmek değil aynı zamanda ciltlerinin sağlıklı olmasına da önem veriyorlar.  Bourjois Bio Detox serisi taze, duru ve mükemmel bir cildin kaynağı.

Bio Detox fondöten şimdi Bio Detox pudra ile tamamlandı. ECOCERT onaylı ürün  %100 doğal formüle sahip. Bio Detox pudra ile taze ve mat bir ten kazanırken 8 saat cilt koruyucu etkisiyle cildiniz her uygulamada arınıyor.
Bitkilerden elde edilen klorifil cilde oksijen veriyor ve hava kirliliğinden arındırıyor. Dış etkenler ve toksinlerden cildi koruyor. İçeriğindeki Moringa ağacı tohumları cilt hücrelerini temizliyor ve gözeneklerin tıkanmasını engelliyor.  Sebuma karşı etkili keten pudracıkları ise cildi matlaştırıyor ve ciltteki fazla yağı emiyor. Pudra tüm bu özellikleri hayata geçirirken gözenekleri tıkamıyor ve cildi kurutmuyor.
Düzenli kullanıldığında detox etkisi ciltte günden güne fark yaratan Bio Detox Pudra, 8 saat boyunca mükemmel kapatıcılık sağlıyor ve tüm cilt tonlarına uygun 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI