Ana SayfaGüzellikBourjois Gloss Effet 3D

Bourjois Gloss Effet 3D

Gloss Effet 3D artık her zamankinden daha yoğun ve daha parlak. Üstelik yenilenmiş bakım özelliği ile dudaklarınızı 8 saat nemlendiriyor.

Bourjois in vazgeçilmez gloss’u tam 10 yıldır kadınların dudaklarındaki parlaklığın simgesi. Dünyada her 13 saniyede bir Gloss Effet 3D satılıyor. 3D parlaklığı, yoğunluğu ve renkleriyle vazgeçilmiyor. Artık dudakları sadece parlatmakla kalmayıp bakım görevini de üstleniyor, 12 renkten oluşan yeni gloss effet 3D serisi.
 
Mikro balmumu kristalleri parlaklığı sağlarken formülü %92 nemlendirme ve koruma gerçekleştiriyor. Bakım ve 8 saat nemlendirme özelliği, anti oksidan C ve E vitaminleri eklenmiş formülü de yeni glossların özelliklerinden.
Yeni formül dudakları parlak ve dolgun gösterirken nemlendirmeyi ihmal etmiyor. Üstelik asla yapışkanlık hissi yaratmıyor. Mikro balmumum kristalleri ışığı ayna gibi yansıtıyor bu da dudaklardaki eşsiz parlaklığın sırrı. Yapışkanlık hissi olmadan dudaklarınızda hafif bir hisse yol açarken, görüntü olarak dolgun ve parlak bir görünüm sağlıyor.
Işıltılı , mat, parlak renk seçenekleri bulunan Gloss effet 3D kırmızı meyvelerin muhteşem kokusuna sahip. Böğürtlen, ahududu ve frenk üzümünün kokusu, dudak hatlarını ortaya çıkaran ergonomik fırça ile Effet 3D çok daha mükemmel olarak karşınızda.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI