Ana SayfaModaBoyner`de bu sezon aşk var

Boyner`de bu sezon aşk var

 Kadın, erkek, spor, genç ve çocuk koleksiyonlarındaki ürün zenginliği ve farklı alternatifleriyle sezonun en gözde ürünlerini bir araya getiren Boyner’de; yeni sezon ürün seçiminden moda çekiminde tasarlanan saçlara, logosundan mağazalarının içine kadar her yerde aşk bulunuyor.

Bu sezon Boyner’deki ürünlerde pastel ve neon renkler ön plana çıkıyor. Safari, puantiye, ekose, çiçek desenleri gibi baskılar ve farklı baskıların bir arada kullanımına sık rastlanıyor. Renklerde mavi başrolde, maviyle birlikte kırmızı, mor, turuncu gibi çarpıcı renkler de kullanılıyor. Pudra, ten rengi ve nötr tonlar ise birkaç sezondur olduğu gibi yine hayatımızda.

Jean’ler, çiçekli kloş elbiseler, rengarenk şapkalar dikkat çekiyor. Boyner’in kendi markaları olan Pi, Cotton Bar ve Asymmetry’ye, dünyaca ünlü markalar ve sezon trendlerine uygun binlerce model eşlik ediyor.

Aşk, sezon çekimlerine ve görsellerine de yansıdı

Boyner’in 2010 ilkbahar-Yaz sezon çekimi Nihat Odabaşı tarafından gerçekleştirildi. Çekimin stilistliğini Hafize Çeliktürk yaptı.  Sezon çekiminde kullanılacak ürünler; kıyafetten aksesuara, dekorasyondan ayakkabıya 1000’in üzerinde ürün arasından seçildi. Giysi kombinasyonlarından dekor, makyaj ve saçtaki detaylara kadar her nokta, aşk teması paralelinde hazırlandı. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI