Ana SayfaMagazinBrad Pitt'in Yeni Aşkı Ella Purnell

Brad Pitt’in Yeni Aşkı Ella Purnell

“In Touch” isimli magazin dergisi Hollywood yıldızı Brad Pitt’in kendisinden 32 yaş küçük Ella Purnell’i Bayan Peregrine’nin Tuhaf Çocukları isimli filmde görüp ondan çok etkilendiğini bildirdi. Dergiye konuşan bir kaynak “Brad ve Ella romantik bir ilişkiye başlamak üzereler” ifadesini kullandı.


 
Oscar ödüllü aktris Angelina Jolie’den kısa süre önce ayrılan Brad Pitt’in adının bir süredir anıldığı 21 yaşındaki oyuncu Ella Purnell, 2014 yılında vizyona giren “Malefiz” isimli filmde Jolie’nin oynadığı karakterin gençliğini canlandırmıştı.
 
In Touch’a konuşan Angelina Jolie’ye yakın başka bir kaynak ise, ünlü aktrisin bu durumu onaylamayacağını “ Angelina, eski eşinin onun ergenlik halini canlandıran birisiyle olması fikrinden tamamen nefret edecektir” şeklinde dile getirdi.


 
Diğer taraftan, İngiliz Mirror gazetesi ikilinin romantik bir ilişki yaşamadığını öne sürdü. Buna göre Purnell’e yakın bir kaynak, Pitt ve Purnell çiftinin aşk yaşamadığını belirterek, “Onlar birlikte değiller” ifadesini kullandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI