Ana SayfaGüzellikBraun Silk-epil ile Özgür Bacaklar

Braun Silk-epil ile Özgür Bacaklar

Genç kızlar dış görünüşlerine yani güzelliklerine çok önem verirler ve bu öz güvenlerini belirlemede etkilidir. Genç kızların dış görünüşlerinde önem verdikleri ve çözüm bulmaları gereken en önemli konulardan biri de istenmeyen tüylerdir. Bu durum öz güvenlerini de etkiler. Etek giymek isteyen genç kızların önündeki en büyük engeli ortadan kaldıran Braun Silk-epil, Türk modasının genç yıldızı Zeynep Tosun ile bir araya geldi ve kızlar arasında “Braun Silk-epil ile Özgür Etekler” yarışmasını başlattı.

Yaratıcılığınıza, üstün hayal gücünüze ve tasarım yeteneğinize güveniyorsanız işte size fırsat! Zeynep Tosun, kizlararasinda.com/silkepilsitesinin düzenlediği “Braun Silk-epil ile Özgür Etekler” yarışmasına tüm genç kızları davet ediyor. Yapmanız gereken tek şey, sitede size verilen etek modellerinden birini seçerek çeşitli desen, renk ve aksesuarlar ile kendi özgür eteğinizi tasarlamanız…
22 Nisan’a kadar sürecek olan “Braun Silk-epil ile Özgür Etekler” yarışmasında en güzel eteği tasarlayan bir genç kız, Zeynep Tosun’un atölyesinde, hayalindeki eteği birlikte hayata geçirme şansını yakalayacak ve gerçekleşen tasarım hikayesi, MTV’den yayınlanacak. Üstelik tasarıma dönüşen eteğin 10 tanesi, YKM’de satışa sunulacak. Ayrıca her hafta en çok oy alan 10 eteğin finale kalacağı yarışmada, tasarımı ile haftanın birincisi seçilen ve finalde ilk üçe girenler,Braun Silk-épil Başlangıç Seti’nin sahibi olacaklar.
Siz de yarışmaya katılarak keyifli dakikalar geçirebilir, hayalinizdeki etek tasarımını hayata geçirebilir, Braun Silk-épil’den muhteşem hediyeler kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
Braun Silk-Epil Başlangıç Seti’nde acıyı en aza indirmek için her şey düşünüldü. Braun Silk-épil’in dermatologlar tarafından onaylanmış buz eldiveni, cildi soğutarak acı hissini en aza indirirken, özel masaj başlığı ise cilde masaj yaparak acı hissini azaltıyor. Braun Silk-épil’deki SoftLift uçlar, yatık tüyleri bile nazikçe kökünden kaldırıyor ve cımbızlara doğru yönlendiriyor. Braun Silk-épil’in 20 cımbız sistemi ise tüyleri kökünden alarak uzun süren pürüzsüz bir cilt sağlıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI