Ana SayfaDizi ve Film Önerileri'Bridgerton'ın 3. Sezonu Tamamen Penelope Featherington Hakkında Olacak

‘Bridgerton’ın 3. Sezonu Tamamen Penelope Featherington Hakkında Olacak

Unutulmaz bir 2. Sezonun ardından, Netflix’in çok sevilen dönem draması Bridgerton 3. sezon için geri dönecek. Bu sefer dizi özellikle bir karaktere çok dikkat edecek: Miss Penelope Featherington.
 
İrlandalı aktör Nicola Coughlan tarafından oynanan Penelope karakteri uzun zamandır romantik bir hikayeyi hak ediyor ve görünüşe göre 3. Sezon için sonunda bir tane alacak. Hayranlar, dizinin yapısı ikincil hikayenin tipik olarak bir sonrakinin odak noktası olmasını gerektirdiğinden, sezon 3’ün bir süre Penelope ve Colin Bridgerton’a odaklanacağını tahmin ediyorlardı. Haber sonunda Netflix’in Bridgerton Instagram hesabı tarafından doğrulandı ve Lady Whistledown’dan “Bu yazar, önümüzdeki sezonun Bay Colin Bridgerton ve bir Bayan Penelope Featherington arasındaki tomurcuklanan ilişkiden başka hiçbir şeyi takip etmeyeceğini onaylıyor olabilir!” şeklinde bir paylaşım geldi.


 
Dizi Julia Quinn’in kitaplarına dayandığından, her sezon Bridgerton ailesinin farklı bir üyesini ve aşklarını takip ediyor. Sonuç olarak, Sezon 2 bizi Anthony Bridgerton ve onun Sex Education yıldızı Simone Ashley tarafından canlandırılan Kate Sharma ile çiçek açan romantizmiyle bir yolculuğa çıkarmıştı. Son bölümler ayrıca en genç Featherington ile Anthony’nin erkek kardeşi Colin arasında potansiyel bir romantizme de dokundu.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI