Ana SayfaGündemBrooklyn Beckham ve Nicola Peltz Evleniyor

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz Evleniyor

Bilinene göre büyük ve etkileyici bir törenle birbirine bağlanacak çiftin düğün tarihi 9 Nisan 2022. 
 
Evlilik Sözleşmesi

Tabii ki insanlar sonsuza kadar birlikte olmak için evlenirler ama işin içine milyon dolarlar girdiğinde durum biraz farklılaşabiliyor. Nicola’nın babası Amerika’nın en zengin insanlarından olan Nelson Peltz ve kendisinin net serveti 1.7 milyar dolar. Bu yüzden sıkıntı yaşanmaması için genç aşıklar evlilik sözleşmesi ile evlenme kararı almıştı.

Tören
Yapılması için yaklaşık 4 milyon dolar harcanan düğün Nicola’nın babasının palm Beachte’ki malikanesinde gerçekleşecek. Bu malikanenin bilinene göre değeri 90 milyon dolardan yüksek. 
Bir röportajda belirttiklerine göre Brooklyn David Beckham’ın babasının Yahudi olması sebebiyle düğünde “yarmulke” adı verilen geleneksel bir Yahudi kıyafeti giyecek. 

Davetli Listesi
Brooklyn’in dedelerinden biri olan Sir Elton John turnede olduğu için düğüne katılamazken diğer dedesi Dave Gardner katılımcılar arasında. Eva LongoriaGigi Hadid, Nicole Richie, ünlü şef Gordon Ramsay,  Phil Neville, ve Spice Girls’ün üyelerinden Mel B şu an için düğünde olacağı bilinen isimler. 

Eğlence
Düğünde DJ’lik yapacak olan Snoop Dogg, “David on seneyi aşkın süredir çok iyi arkadaşım ve ailesiyle çok yakınım. Bu güzel düğünde benim de onlara hediyem güzel bir şov olacak.” şeklinde konuştu.
 
Gelinlik
Nicola gelinlik konusunda ünlü stilist Leslie Fremar ile çalışma kararı aldı. Fremar, daha önce Charlize Theron ve Demi Moore gibi ünlü isimlerle çalışmıştı.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI