Ana SayfaErkek ModasıBrooks Brothers İlkbahar Koleksiyonuyla Büyülüyor

Brooks Brothers İlkbahar Koleksiyonuyla Büyülüyor

Brooks Brothers 2020 İlkbahar Erkek Koleksiyonu gelenekseli inovasyonla birleştiriyor. Özellikle klasik dış giyim, gömlek ve pantolonlarda inovatif parçalar görmek mümkün.

Brooks Brothers İlkbahar Erkek Koleksiyonu’nda marin detaylar, çelik rengi mavi, turkuazın farklı tonları yeşil ve lacivert tonları ile bütünlenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda bulunan denizci düğümlerinden esinlenen kablo örgülü trikolar, çapa motifi, deniz feneri motifleri dikkat çekiyor.

Cesut stillerde ise dramatik detaylara sahip kırlangıç yaka ve beyaz iç astarlı takım elbise göze çarpıyor. Bahar aylarının serinliğinde spor montlar, hopsack kumaş spor ceketler, kolay kullanım ile dokusal özellikleri ile tercih edilen bahar mevsiminin favori ürünlerinden oluyor.

Serin günler için su geçirmez, katlanabilir parka ile birden fazla renk seçeneğiyle bomber ceketler, bahar havalarında üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz vazgeçilmez kurtarıcı parçalarınız oluyor.

BROOKS BROTHERS İLKBAHAR KADIN 2020

Brooks Brothers İlkbahar Kadın 2020 Koleksiyonunda Kreatif Direktör Zac Posen ilhamını Hamptons kıyı şeridi boyunca uzanan beyaz kumsallardan alıyor. Koleksiyonun zamansız stilini proporsiyon ve feminen yapısı ile harmanlayarak giyilebilir formlara taşıyor.

Kırmızı, beyaz ve mavi renk paletinin yanı sıra güneş ışığı ile parlayan yumuşak beyazlar, deniz kabuğu tonları, pastel bebe mavisi ve gül pembelerinden oluşan renk paleti Brooks Brothers İlkbahar Kadın 2020 koleksiyonu’nda hayat buluyor.

Bahar koleksiyonunda lüks hissiyatı ile kısa ceket ve elbiselerde görülen kırmızı, beyaz, mavi renkte tüvitler oyuncu desenler üzerine kuruluyor.

Brooks Brothers klasiği olan gofre kumaş lacivert pötikare desen takımlarda ve elbiselerde yer alıyor. Pembe ve beyaz keten ve pamuklu kumaş karışımları ise rafine bir görünüm için vintagetaşlı yakalar ile çiçekli elbise,ceket ve tunikler ile süsleniyor.

2020 İlkbahar Erkek Koleksiyonu’nda hakim olduğu gibi Brooks Brothers’ın İlkbahar Kadın 2020 İlkbahar Kadın Koleksiyonu’ nda da marin çizgiler göze çarpıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI