Ana SayfaModaBu Anneler Günü’nde de Konfordan ve Stilden Ödün Vermeyin!

Bu Anneler Günü’nde de Konfordan ve Stilden Ödün Vermeyin!

Timberland’ın İlkbahar ve Yaz sezonu kadın koleksiyonu dayanıklı, konforlu ve stil sahibi olduğu kadar markanın dünya genelinde süregelen sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm vizyonunu da yansıtıyor. Çevre dostu sneaker modeller, ikonik tekne ayakkabıları koleksiyonu, topuklu ve düz alternatiflere sahip sandaletlerle bu sezon da Timberland’de Anneler Günü hediye seçenekleri çok farklı ve çok renkli.

Zamansız ve ikonik: Timberland tekne ayakkabıları
 
Timberland’in yumuşak deri, el işçiliği, esnek taban özelliklerine sahip kadın tekne ayakkabıları koleksiyonu dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla her sezon olduğu gibi bu sezonda da karşımızda.

Konfordan ödün vermeyen ister topuklu ister düz Timberland sandaletler
 
Her ortamda  yaz kombinlerine kolayca uyum sağlayabilen Timberland sandaletler ısınan havalarda ayakları rahatlıkla tamamlıyor. Çapraz, çift bantlı, parmak arası düz modellerin yanı sıra, ikonik botlardan ilham alan ultra rahat mini topuklu ve bu sezon ilk kez tanıtılan yumuşak deri, kauçuk tabanlı platform topuklu modellerle Timberland kadın sandaletleri bu sezon çok renkli ve çok seçenekli.
 
Canlı ya da pastel tonlardaki sandaletler tüm gün rahatlık için yumuşak ve hafif iç taban, yastıklama ve en iyi kalite yumuşak deriye sahip. Kaymaları engelleyen kauçuk dış taban, mantar ve Eva tabanı bir arada sunan modeller mağazalarda ve anlaşmalı e-ticaret sitelerinde yerini aldı.
 
Her mevsimin gözdesi sneakerlar : Çevre dostu Emerald Bay & rahat ve hafif Delphiville
 

Bu sezon Timberland’in çevreci vizyonu sayesinde moda ve konfor geri dönüştürülmüş materyallerle bir araya geliyor ve ortaya yeni kadın sneaker modelleri çıkıyor. İlk kez tanıtılan
 Emerald Bay modeli, Timberland’in dünya çapında yürütülen sürdürülebilirlik ve çevreci girişimlerini yansıtıyor. Plastik şişelerin dayanıklı ve esnek bir ipliğe dönüştürüldüğü patentli ReBOTL malzemesi kullanılarak üretilen, atletik tasarımı sezonun moda trendleriyle buluşturan Emerald Bay modeli %100 geri dönüştürülmüş malzemeler içeren bağcık ve kumaş astar, ekstra konfor için EVA orta taban ve estetik görünüm sunan çift renkli kauçuk dış tabana sahip.

Bir diğer sneaker modeli olan Delphiville yeni renk alternatifleriyle bu sezon tekrar karşımıza çıkıyor. Yine çevre dostu ve tamamı geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen Delphiville sneakerlar bağcıklı ve hafif EVA orta tabana sahip.
 Leather Working Group tarafından gümüş dereceli fabrikalardan elde edilen deri malzemelerden üretilen, %100 geri dönüştürülmüş PETler kullanılan, bağcıklı ve hafif EVA orta tabanlı Delphiville koleksiyonunun, altın ve gümüş renklerinin yanı sıra beyaz-pembe-siyah; yeşil-beyaz ve açık gri-beyaz renk kombinasyonları bulunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI