Ana SayfaGüzellikBu Dünya Ayı’nda Aveda’nın Amacı Mümkün Olduğunca Temiz Su Ulaştırmak

Bu Dünya Ayı’nda Aveda’nın Amacı Mümkün Olduğunca Temiz Su Ulaştırmak

Dünyayı korumayı misyon edinen, yüksek performanslı, bitkisel türevli saç bakım markası Aveda, bu Dünya Ayı’nda, bir kez daha ortaklık içinde olduğu kar amacı gütmeyen yardım kuruluşunu desteklemekten gurur duyuyor: Charity: Water, 2021 yılında da ihtiyacı olan insanlara temiz su sağlamaya çalışıyor.

Aveda’nın kurucusu Horst Rechelbacher’ın markanın yıllık düzenlenen Dünya Ayı kampanyasını ilk defa oluşturduğu 1999 yılından bu yana,  Aveda, dünya çapında çevresel sorunlar için yaklaşık 65 milyon dolar toplayarak önemli bir etki yarattı. Bu yıl, ortağı olan kar amacı gütmeyen kuruluş Charity: Water ile birlikte Aveda, 2021 Dünya Ayı boyunca Hindistan, Nepal, Madagaskar ve Etiyopya’da ihtiyacı olan insanları korumak ve onlara temiz su sağlamak için 2 milyon dolardan fazla para toplama misyonunu üstleniyor.

DÜNYA GENELİNDE İNSANLARA TEMİZ SU SAĞLAMAK

2021 Dünya Ayı boyunca, Aveda, ihtiyacı olan insanlara temiz su sağlama misyonunu desteklemek ve 2 milyon dolardan fazla para toplama hedefine ulaşmak için tüketicilere çeşitli fırsatlar sunuyor:

1.    Aveda’nın çok satan serilerinin Tanışma Setlerinin (Aveda’nın Nutriplenish, Botanical Repair ve Invati Advanced serilerinden ürünler içeren) satışından kar amacı gütmeyen kuruluş Charity: Water’a 5 dolar bağışlayacaktır. 

2.    Aveda, 2021 Dünya Günü’nde (22 Nisan) ABD’de ve birçok farklı ülkesindeki Aveda mağazaları ve online satışlarının %100’ünü charity: water’a (600.000$’a kadar) bağışlayacak. 

3.    MoveSpring ile ortaklığında Aveda, Nisan ayı boyunca sanal bir Dünya Ayı RunWalk’a ev sahipliği yapacak. Herkes, gelişmekte olan ülkelerde insanların su kaynaklarına yürüdükleri ortalama mesafe olan 3,7 mil koşmak veya yürümek için kayıt yaptırmaya ve bu etkinliğe katılmaya davet ediliyor. 25 dolarlık giriş ücreti, ihtiyacı olan insanlara temiz su sağlanmasına yardımcı olacak.  

TANIŞMA SETLERİNİN AMACI

İçinde yaşadığımız dünyaya özen gösterirken saçınızına da hak ettiği doğal bakımı sağlayın. Aveda, markanın çok satan ürünlerini içeren tanışma setlerini de tanıtacak. Dünya Ayı boyunca satılan her setin 5 doları temiz su projelerini finanse edecek. Setler, aşağıdaki koleksiyonlardan çok satan ürünleri içerecek: 

1.    Botanical Repair Onarım Tanışma Seti (175TL): Botanical Repair koleksiyonu, ileri bitkisel teknolojisi ile saç içinde bağ çoğaltmaya, saçları üç katmanında içten dışa güçlendirmeye ve onarmaya yardımcı olur. 
2.    Nutriplenish Saç Nemlendirme Tanışma Seti – Hafif ve Yoğun (175TL): Besin değeri güçlü içeriklerle 72 saat boyunca nemlendirme için Nutriplenish koleksiyonunu keşfedin. Nemlendirici ve besleyici koleksiyon, omega 5 bakımından zengin organik nar yağı ile nemlenmiş, gözle görülür şekilde canlı ve yönetilebilir saçlar için formüle edildi. 
3.    Invati Advanced Saç Dökülmesine Karşı Bakım Seti – Hafif ve Zengin Doku (269TL): Invati Advanced 3 adımlı sistem, saç dökülmesini %53’e kadar azaltmaya yardımcı olur, daha gür ve dolgun saçlar sağlar. 

ONLARIN AYAKKABILARINDA 3,7 MİL YÜRÜYÜŞ

Aveda herkesi 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında Aveda Dünya Ayı RunWalk’a katılmaya, 3.7 mil (gelişmekte olan ülkelerde insanların su kaynaklarına yürüdükleri ortalama mesafe) koşmaya veya yürümeye davet ediyor. 25 dolarlık katılım ücreti ise Hindistan, Nepal, Madagaskar ve Etiyopya’daki projeleri finanse etmeye yardımcı oluyor. 

MoveSpring uygulamasını indirmek ve Team Aveda’ya katılmak için bu linkten kayıt olabilirsiniz:
https://charitywater.donordrive.com/event/aveda
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI