Ana SayfaYaşamBu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Delibal (25 Aralık)

Delibal, yönetmenliğini Ali Bilgin`in üstlendiği, 2015 yapımı Türk filmi. Ay Yapım imzalı filmin başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu paylaşıyor. Çağatay Ulusoy film için 7.5 kilo verirken, karaktere uymak için özel dersler de aldı. 

Saklı (25 Aralık)

Mahir Bey, kendi halinde ve vakur kişiliği ile bilinen başarılı bir müzisyendir. Müzik kariyeri ise gençlik yıllarına kadar dayanmaktadır. Duru ise henüz üniversiteye giden, orta halli bir ailenin kızıdır. Genelde içine kapanık ve sessiz bir kişiliği vardır. Duru’nun babası Ali Bey ise tipik bir orta sınıf, muhafazakar aile babası olarak ev içinde kuralcı ve kızlarına karşı baskıcıdır; bir o kadar da "geleneklerine" bağlı olan bir adamdır. Mahir Bey ve kızının okul arkadaşı Duru`nun arasında adı konulamayan bir çekim oluşur ama ikisinin de birbirlerine karşı çekinceleri vardır. Selim Evci`nin üçüncü uzun metrajlı filminde İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen ve Türkü Turan başrolleri paylaşıyor.

Ertuğrul 1890 (25 Aralık)

Film, 1890`da Japon karasularında batan Osmanlı firkateyni Ertuğrul`un hazin hikayesi ile 1985`te 215 Japon vatandaşının Turgut Özal`ın talimatıyla THY tarafından İran-Irak savaşından kurtarılmasını kurgusal bir senaryoyla aktarıyor.

Barcelona`da Bir Yılbaşı Gecesi (25 Aralık)

Barselona Geceleri` serisinin ikinci filmi Barselona`da Bir Yılbaşı Gecesi´nde Barselona sokakları yılbaşı gecesi, birbirinden farklı aşk hikayeleriyle ısınacak.

Kocan Kadar Konuş (1 Ocak)

Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştıkları ‘Kocan Kadar Konuş Diriliş’, 1 Ocak’ta vizyona giriyor. Geleneklere meydan okuyan, kalıplaşmış doğruların dışına çıkmaya çalışan ve bunun pek kolay olmadığını gören genç bir kızın hikayesini anlatan filmde, Efsun (Ezgi Mola) sonunda gelinliği giyiyor.

Şevkat Yerimdar

Çekimleri 3 ay süren filmde başrollleri Özgürcan Çevik,Başak Parlak, Mustafa Bilgin ve Aslı İnandık paylaşıyor. Merakla beklenen filmde genç oyunculara; Cezmi Baskın, Numan Çakır, Şahin Aktaş ve Bahadır Tokmak eşlik ediyor. Komedi ve hüznü harmanlayan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ilk filmde olduğu gibi yine Bülent İşbilen üstleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI