Ana SayfaModaBu Kıyafetler Tam Üstünüze Göre

Bu Kıyafetler Tam Üstünüze Göre

Tam üstünüze göre dikilmiş bir kıyafetinizi satın almak, hazır giyimdeki terzi derdinden kurtulmak istemez misiniz? İşte tamustumegöre.com tam olarak bu ihtiyacımızı gidermek için karşımızda. Dünyada örneği olmayan Tam Üstüme Göre, koleksiyonundaki modelleri tam olarak sizin ölçülerinizde dikiyor ve kapınıza kadar getiriyor. Tüm Türkiye`ye gönderim yapan marka özellikle de büyük beden kıyafet bulmakta zorlananların yardımına yetişiyor. Kimisinin karnı vardır, kimisinin kalçası. Bu sebeple ölçüler hep değişir. Biraz büyük veya küçük aldığımız hazır giyim ürünleri üzerinde oynama yapmamız gerekebilir. İşte tamustumegore.com`u tüm bu sıkıntıyı ortadan kaldırıyor.

Couture by Julia koleksiyonunu müşterileriyle buluşturan sitede ceketten bluza, iç giyimden aksesuara çok  geniş bir ürün yelpazesi var. İlk alışverişte müşterilerine `de indirim avantajı sunan tamustumegore.com`da istediğiniz rengi, kumaşı ve modeli seçtikten sonra provasız şıklığı yaşamak da çok kolay.

Öncelikle ölçülerinizi tamustumegore.com`un videolarının yardımlarıyla alıyorsunuz. Daha sonra istediğiniz ürünü seçip ölçülerinizi girip dilediğiniz kumaşla dilediğiniz rengi kombinleyip tam istediğiniz ürüne sahip olabiliyorsunuz. Tamustumegore.com, aynı zamanda sipariş sırasında koleksiyondaki modellerin kol boyu (kolsuz-yarım kollu…), etek boyu (mini, maxi…) ve dekolte-yırtmaç gibi özelliklerini de değiştirebilme olanağı sağlıyor.

Tamustumegore.com’un diğer bir farkı ise dikilen bedene göre fiyatın değişmemesi. Yani, beden kalıbına göre fiyatlandırma tarih oluyor. 34 beden de giyseniz, 54 beden de; bir giysiye ödediğiniz bedel aynı oluyor. 

Tamustumegore.com’da ‘kişiye özel’ hazırlanan giysi ve aksesuarlar 3 hafta içerisinde adrese teslim ediliyor. Site, ilk alışverişe özel sunduğu indirim fırsatının yanı sıra koşulsuz iade prosedürü de uyguluyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI