Ana SayfaGündemBu Tarz Benim yarışmasındaki Tuğçe Ergişi kimdir?

Bu Tarz Benim yarışmasındaki Tuğçe Ergişi kimdir?

Bu Tarz Benim yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan yarışmacı, konuk olduğu programda, "Her genç kız gibi ben de çirkin teklifler aldım" dedi.

Konuk olduğu programda, "Geçmişte Şapka da sattım, modellik de yaptım" diyen Tuğçe Ergişi, çirkin teklifler alıp almadığı sorusuna ise çok konuşulacak bir cevap verdi ve "Her genç kız gibi ben de çirkin teklifler aldım" dedi.
SIFIR BEDENE DÜŞTÜM
"Bazı insanların gerçek yüzleri şimdi ortaya çıktı.Yarışmada görüştüğüm birçok isimle şimdi görüşmüyorum. Kendimi kaybettiğim noktalar oldu. Bitsin artık, dedim, ne olursa olsun ama bitsin. Yarışmadan sonra sıfır bedene düştüm."
NUR BOZAR`DAN ÇOK DAHA İYİYDİM
"Nur Bozar rakip göreceğim en son insandı. Tarz olarak iyi değildi, ben ondan çok daha iyiydim. Arkadaş popüler olmak için, gündeme gelmek için böyle şeyler söyledi."
4 YIL SONRA BABAMLA GÖRÜŞTÜM
"Üstüme o kadar geliyorlar ki. `Sürekli ağlıyorsun, zırlıyorsun` diyorlar, Ben anneme çok düşkünüm. Annemin bir rahatsızlığı var ve o yüzden annemin üzerine çok düşüyorum. Babamla ise iki hafta önce ilk kez kahvaltı yaptık. 4 yıldır konuşmuyorduk. Yarışmadan sonra ise, 4 yıl sonra ilk kez konuştuk."
TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?
Yayınlanmaya başladığı günlerden beri ilgiyle izlenen, genç kızların tarzlarını belli etmek adına kıyasıya yarıştığı Bu Tarz Benim, her hafta bir yarışmacının ayrılması ile heyecanın günden güne arttığı bir program.
Öykü Serter`in başarılı sunumuyla devam eden programda, jüri koltuğunda da bilindiği üzere birbirinden renkli isimler oturuyor. Güncelbaskı olarak sitemizde, Bu Tarz Benim yarışmacılarını bir bir tanıtmaya ve derlediğimiz bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.
Bugünkü yazımızda, yarışmada güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Tuğçe Ergişi kimdir, kaç yaşındadır, hayatı ve fotoğrafları, boyu, kilosu ve benzeri bilgileri sizlerle paylaşacağız.
Tuğçe Ergişi tiyatro bölümü mezunu olup, 25 yaşındadır. Mutlu bir yuva sahibi olarak anne olmak isteyen güzel yarışmacı, giyim kuşamına o kadar özen gösteriyor ki evinde özel bir giyinme odası ve bu oda içerisinde 4 adet gardrobu bulunuyor. Rengarenk giyinmeyi çok seven Tuğçe Ergişi, 1989 doğumlu ve İstanbul`da yaşıyor.
Geçtiğimiz haftalarda Herşey Dahil programına konuk olan Tuğçe Ergişi, Ayşegül Melisa Doğan ile Nur Bozar arasında yaşanan tartışma sorulunca, Nur Bozar`ın ekranlar önünde farklı arka planda farklı birisi olduğunu söylemiş.
İŞTE O AÇIKLAMALAR (VİDEO)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI