Ana SayfaModaBu yaz rugan ‘out’ nubuk ‘in’

Bu yaz rugan ‘out’ nubuk ‘in’

Tergan, bu sezon bej, kahverengi, toprak rengi, toz pembe, açýk gri, uçuk mavi gibi soft renklerle bezediði kadýn koleksiyonunda, tercihini nubuk ve süetten yana kullanýyor. Tüm koleksiyonun yüzde 50’sini oluþturan nubuk/süet, yumuþak dokusu, hafif görüntüsüyle sýcak yaz günleri þýklýðýnýz için ideal alternatifler oluþturuyor. Kadýn ayakkabýlarýnda klasigin yaný sýra piton ve baskýlý derileri kullanan Tergan, iddialý seçimleri olan kadýnlarý hedefliyor. Zýmbalý babetler, dolgu topuklar, bantlý sivri topuklu stilettolar, gladyatör sandaletleri yine bu yaz Tergan Kadýn Ayakkabý Koleksiyonu’nda rastlayacaðýmýz dikkat çekici parçalar arasýnda yer alýyor.

Çantalar küçülüyor…

Çanta koleksiyonlarýyla her zaman iddialý olan Tergan, bu yýl kadýnlarýn taþýmakta zorlanmayacaðý, küçük çanta modelleriyle vitrinlerini süslüyor. Kadýnlarý günün her saati yanýnda rahatlýkla taþýyabileceði modeller, rahat kullanýlabilir dizaynlarýyla yýllardýr büyük çantalarýn aðýlýrlýðýnda ezilen kadýnlarý mutlu ediyor. Genelde ayakkabýyla ayný kombinden üretilen çantalarýn kullanýlacaðý sezonda þýklýk ön plana çýkýyor.

Kadýn koleksiyonunda olduðu gibi erkek koleksiyonunda nubuk ve  süet, yine olmazsa olmazlardan.  Bu sezon Tergan, maskülen modelleri, sezon trendleriyle birleþiyor. Yaz sezonunda kullanýlan dikiþ detaylarý, deri çeþitliliði ve keskin hatlar, koleksiyonu çok daha fazla iddialý kýlýyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI