Ana SayfaGüzellikBUMER Yepyeni Bir Formül İle Güzelliğinizi Yeniden Yorumluyor

BUMER Yepyeni Bir Formül İle Güzelliğinizi Yeniden Yorumluyor

İçeriğinde Paraben, Parafin, SLS ,SLES , barındırmayan, hassas ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerine uygun doğal içerikli BUMER ürünleri aynı zamanda PETA Cruelty-Free sertifikasına sahip. Ayrıca ürünlerin ambalajları %100 geri dönüştürülebilir malzemelerden üretiliyor.
 
Prebiyotik Kolajen serisi ile kolajen özelliği gözle görülür kırışık azaltma ve cilt parlaklığı arttırıcı etkisi sağlarken, prebiyotik özelliği cilt florasını korumasında ve vücuttaki yararlı bakterileri zinde tutmasına yardımcı olarak sektörde ilk olma özelliği taşıyor. BUMER bu seri ile cildinizin ihtiyaç duyduğu yararlı bakteriler ve kolajen ile güzelliğinizi yeniden ortaya çıkarmayı hedefliyor.
 
BUMER serumları yoğun kıvamı ve yaşlandırma karşıtı özelliği ile cildinizin ihtiyaç duyduğu onarımı sağlar. Eastman’ın EPA ödüllü GEM teknolojisi kullanılarak %95 ‘den fazla retinol ayçiçeği özünden üretilen Saf Retinol , yüksek saflıkta olup Niacinamide ve Hyaluronic Acid’i bir araya getirerek hem bakım rutininizi kolaylaştırıyor hem de ürünlerin bir arada kullanımı ile cildinizde daha parlak bir görünüm sağlayarak mükemmel bir görünüm elde ettiriyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI