Ana SayfaErkek ModasıBurberry 2011 Sonbahar Kış defilesi

Burberry 2011 Sonbahar Kış defilesi

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen moda sitesi Trendus.com, Milano’da gerçekleşecek olan Burberry Sonbahar Kış  2011 Erkek Giyim Defilesini canlı yayınla moda severlerin beğenisine sunacak.

Burberry Prorsum Defilesini Milano’daki davetlilerle aynı anda izlemek için 15 Ocak Cumartesi saat 18:00’da www.trendus.com` da olun.

 Burberry Prorsum Sonbahar Kış 2011 Erkek Koleksiyonu, markanın gerçekleştireceği defileden hemen sonra satışa sunulacak.

24 saat aktif olan ve burberry.com adresinden ulaşabileceğiniz “Click-to-Call/Click to Chat” sistemi ile anında sorularınızı cevaplayacak ve size yardımcı olacak. Müşteri Hizmetleri Servisi, sipariş sistemi açık kaldığı sürece 24 saat boyunca kesintisiz destek vermeye devam edecek. 15 Ocak ile 23 Ocak tarihleri arasında aktif olacak olan sipariş sistemi ile istediğiniz ürünü anında sipariş edecek ve 2 ay içerisinde de teslim alarak, herkesten önce kaliteyi giyme fırsatına sahip olacaksınız. Sipariş veren müşteriler kendi e-mail adreslerinden ve telefonlarından, siparişlerinin durumunu sürekli takip edebilecekler.

Burberry Click to Chat: Müşteriler  Burberry.com sitesinin içinde yer alan sipariş formunu kullanırken, Burberry yetkilileri ile canlı yazışabilecek ve bütün sorularını onlara yöneltebilecek.

Burberry Click to Call Burberry: Müşterilerin,Burberry yetkilileri ile konuşarak telefonda sipariş vermeleri de mümkün. 
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI