Ana SayfaModaBurberry 2011 Sonbahar Kış Kadın Defilesi

Burberry 2011 Sonbahar Kış Kadın Defilesi

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen moda sitesi Trendus.com, Londra’da gerçekleşecek olan Burberry Sonbahar Kış 2011 Kadın Giyim Defilesini canlı yayınla moda severlerin beğenisine sunacak.

Burberry Prorsum Defilesini Londra’daki davetlilerle aynı anda izlemek için 21 Şubat 2011 Pazartesi saat 18:00’da www.trendus.com` da olun.

 

BURBERRY, LONDRA MODA HAFTASI’NDAKİ DEFİLESİNİ CANLI OLARAK PİCADİLLY CİRCUS BAŞTA OLMAK ÜZERE 40 MEKANDA VE 150 ÜLKEDE YAYINLAMAYA HAZIRLANIYOR.

“ Burberry defilesini şu ana kadar yakaladığımız en büyük seyirci kitlesine çok eğlenceli, etkileyici ve interkatif bir deneyim aracılığı ile sunacak olmaktan çok mutluyuz. Her zaman müşterilerimizle bağlarımızı güçlendirmek ve Burberry deneyimini herkese dünyanın neresinde olursa olsunlar yaşatabilmek için dijital iletişimden faydalandık. Evinizde bilgisayar karşısından, Picaddily Circus’tan veya Pekin’deki bir mağazamızdan markanın tavrını , heyecanını ve defilenin heyecanını hissedeceksiniz”

Christopher Bailey, Burberry Yaratıcı Departman Başkanı

Burberry, 2011 Prorsum Sonbahar- Kış kadın koleksiyonunu Londra Kraliyet Parkı Kensington Bahçeleri’ndeki yeni bir mekanda sunacak. Defile 40 mekana canlı yayın yapacak ve 150 ülkeden online olarak izlenebilecek.

40. mekan ise Londra’nın ikonik Piccadilly Circus’ında bulunan ve haftada yaklaşık olarak 1.2 milyon kişi tarafından izlenilen, ünlü 32 metrelik dijital ekran. Bu ekran ilk kez bir markanın şovunu canlı olarak yayınlayacak.

40 canlı yayının bir parçası olarak, şov Pekin’den, Boston’a kadar Burberry’nin dünya çapındaki bütün mağazalarından izlenerek dört kıtada birden “defilede beğen, mağazadan satın al” konsepti yaratmış olacak.

Defile ayrıca www.burberry.com adresinden, ortak moda ve müzik sitelerinden , İPhone ve İPad’lerden izlenebilir.

Dünyanın her yerinden şovu seyreden izleyiciler, defile sona erdikten hemen sonra şovda sergilenen parçaları satın alabilecek. Defile tasarımları yedi hafta içinde dünyanın her yerindeki izleyecilere ulaşmış olacak.

Seyirciler, iTunes kullanarak defilede çalınan müzikleri indirebilir.

The Burberry Prorsum 2011 Sonbahar- Kış Kadın defilesi Türkiye saati ile 21 Şubat Pazartesi günü saat 18:00’da başlıyor.

Merkezi Londra’da bulunan Burberry ve FTSE100 üyesi olan Burberry, 1856 yılında kuruldu.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI