Ana SayfaGüzellikBurun tıkanıklığını açan mücize icat

Burun tıkanıklığını açan mücize icat

Akıntı sebebiyle burun tıkanıklığı yenidoğanlarda, bebeklerde ve küçük çocuklarda en büyük sorunlardan birisi. Bebeklerin burun kanalları erişkin insanlara göre daha dar. Özellikle yeni doğan bebekler sadece burunlarından solunum yapabildiklerinden, burun kanallarının açık olması çok önemli.

Burun kanallarının tıkanık olması bebekte beslenme, uyku sorunları ve huzursuzluk gibi sorunlara yol açmakta. BebeVak, özellikle soluk almakta zorlanan, sümkürerek burnundaki pislikleri temizleyemeyen bebekler için geliştirilmiş bir ürün. Ayrıca bebeklerin nezle, grip, sinüzit, soğuk algınlığına bağlı akıntıları temizlemede, burun tıkanıklığının giderilmesinde, çocukların burnuna kaçan ufak boncuk vb. cisimleri çekmede faydalı bir ilk yardım aracı olarak kullanılmakta.
BebeVak Burun Aspiratörü; bebeğin burnundaki akıntıları kolayca temizlemeye yarayan ve elektrikli süpürge yardımıyla çalışan, kolay kullanımlı, pratik bir ürün. Bir ucu elektrik süpürgesine takılan aletin diğer ucu çocuğun burun deliğine yaklaştırılıyor. BebeVak, süpürgenin sağladığı hafif vakum gücüyle burun içindeki akıntıları kolaylıkla çekerek burun kanallarının temizlenmesini sağlıyor. BebeVak; özel bağlantı noktasıyla, elektrikli süpürgenin gücünü filtreler ve burun içindeki akıntıları çekebilecek düzeye düşürüyor. Çocuğa hiçbir şekilde zarar vermiyor. Burun içindeki akıntıları birkaç saniye içinde temizleyerek bebeğin sağlıklı ve mutlu olmasını sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI