Ana SayfaGüzellikBy Terry`den Terrybly

By Terry`den Terrybly

Yazı ardımızda bıraktığımız bugünlerde Terry, yeni sezon üzerinde çalışmaya başlayarak sahip olduğu değerleri, bağlılıklarını, aşklarını ve PARİS’İ, markanın orijinal amblemi olan cıva damlasından ilham alan saf şirket tasarımlarına sahip çok özel ve güzel ürünlerden oluşan yeni bir ürün grubunda bir araya getiriyor. 

Zamaktan alışım bu çok özel ambalajlar kompakt fondötenler ve sağlıklı bir ışıltı veren allıklar içeren sanat tasarımları. BY TERRY marka kimliğinin yapıtaşı şüphesiz ilk görüşte aşk. Bu çekici obje ve onun yumuşak, zarif hatları ile ilk temas modern bir vintage stili sunuyor. 

Terrybly ürün grubu için avangard bir ruhla dolu köklere dönüş yaşanıyor. Ama her şeyin ötesinde Terrybly benzersiz bir lüks ve asla bitmeyen bir mükemmellik arayışı yansıtıyor. Teknik mucizeleri kullanan şık dokular, son derece konsantre etkin maddeler ve benzersiz saflığa sahip renkler var. Ürünler başlı başına dişiliğe bir övgü niteliğinde. Parmak uçlarınızı okşayan ipeksi ve pamuksu pudralar, ustalıkla şekil verilmiş ürün yüzeyleri…Stilize ve desenli rujlar… Hepsi bu koleksiyonda ve hepsi denenmeyi bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI