Ana SayfaYaşamÇağan Irmak`tan Prensesin Uykusu

Çağan Irmak`tan Prensesin Uykusu

Çağan Irmak`ın yeni filmi Prensesin Uykusu, geçtiğimiz cuma vizyona girerek, 3 günde 39 bin 741 kişi tarafından izlenerek `Babam ve Oğlum`u geride bıraktı. `Prensesin Uykusu` filmiyle bir düşün peşine düştüğünü belirten Irmak, masalsı anlatımlı filmini  en güler yüzlü filmi olarak da tanımlıyor. Çağan Irmak`ın ağlatmak yerine güldürdüğünü görmek isteyenler için iyi bir tercih olabilecek film, Türkiye`den sonra 25 Kasım`da Almanya, Fransa, Avusturya, Belçika, Hollanda ve Danimarka`da gösterime girecek.

Filmin kısaca konusu:

Kendi küçük dünyasında huzurlu ve sakin bir hayat sürmekte olan bir kütüphane memuru olan Aziz`in, mahalleye yeni açılan kuaförün sahibi Seçil ve küçük kızı Gizem ile tanışmasıyla dünyası renklenir. Fakat daha sonra küçük kızın daldığı uzun uykuyla yaşadığı mutluluk gölgelenir. Gizem`in uykusunun tetiklediği  olaylarla, rengarenk karakterlere sahip insanlar birlik olup, kaderi değiştermeye çalışırlar.

Filmde; Çağlar Çorumlu, Sevinç Erbulak, Genco Erkal`ın yanısıra Işıl Yücesoy, Alican Yücesoy, Şevval Başpınar ve Ayşenil Şamlıoğlu da rol alıyor. Fakat eleştirmence, bu oyuncular arasında en çok Genco Erkal başarılı oyunculuğuyla ön plana çıkıyor. Filmde intihara meyilli eski bir yönetmeni canlanıran Erkal`ın oyunculuğuna övgüler izleyeci yorumlarında da sıkça geçiyor.

Farklı bir Çağan Irmak filmi izlemek isteyenler, Genco Erkal`ın mükemmel performansını görmek isteyenler ve sinemasevenler için güzel bir öneri, sizde yoğun günlerinizin arasında ufak bir kaçamak yapmak isterseniz vizyona bu hafta giren bu Türk filmini izleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI