Ana SayfaGüzellikÇalışkan Ellere Kenevir Mucizesi

Çalışkan Ellere Kenevir Mucizesi

Son dönemin en popüler konuları arasında yer alan kenevir, içerdiği mineraller bakımından vücudun işleyişine destek olmasının yanı sıra, cildi yenileme özelliğine de sahip. Cildin çok daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı kenevir, içeriğindeki E vitamini sayesinde DNA yapısını da koruyor.

 

Dünyanın dört bir köşesinden topladığı en kaliteli hammaddeleri, tecrübe ve özenle harmanlayarak sunan The Body Shop’ın kenevir mucizesini deneyimlemek için, az miktarda kremi avucunuza alarak masaj yapmanız yeterli.

 

Her 9 saniyede bir adet satılıyor
The Body Shop’ın çok satan ürünlerinin arasında yer alan Hemp Koruyucu El Kremi, ellerinizi yumuşatarak korumaya yardımcı olmasının yanı sıra, cilde nem ve esneklik sağlar. Dünya çapında her 9 saniyede bir adet satılan el kremi, aynı zamanda The Body Shop’ın en çok satılan ürünleri arasında yer alıyor.

 

100 ml’lik tüpte 966 kenevir tohumu
Yerel Adil Ticaret ürünü olan kenevir tohumu yağı içeren el kremi, aynı zamanda çok kuru ciltler için dermatolojik olarak da test edilmiştir. 20 yılı aşkın süredir The Body Shop’ın en çok satan ürünlerinden biri olan efsanevi el kreminin, her 100 ml’lik tüpünde 966 kenevir tohumu bulunuyor.

 

Fransa’da 300 çiftçi emeği
The Body Shop’ın Fransa’da 300 çiftçiden oluşan bir kooperatiften temin ettiği sürdürülebilir üretimi, aynı zamanda bu alanların biyolojik çeşitliliğini arttırmak adına emekçilerin yaratıcılığını ve kolektif vizyonunu da destekliyor.

 

Çalışkan ellerin mucizesi
Çok kuru ciltleri dahi 12 saate kadar koruma özelliği içeren, bahçıvanlar, marangozlar, baristalar gibi ellerini yoğun kullananların tercihi olan kenevirli el kremi, mucizelere ortak olmaya devam ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI