Ana SayfaGüzellikCalvin Klein Beauty kadını

Calvin Klein Beauty kadını

Calvin Klein kadın koleksiyonlarının yaratıcısı Francisco Costa`ya göre güzel bir kadın hem duygusal hem de güçlüdür. Her yönüyle kendine güveni ve sofistikeliği yansıtır. Belki de bu yüzden CK`nın son kokusu Beauty kadını, hakiki, gerçek, ilham veren, başarılı…

Calvin Klein Beauty, her yönüyle ışık saçan güzel bir kadının ruhunu yakalarken, feminenliğin ve sofistikeliğin gücünü hissettiriyor. Gala çiçeğine getirilen yeni bir yorum. Gala çiçeği Calvin Klein Beauty’nin kalbi ve ruhu.  Sofistike bir çiçek, kadınsılığın özü, aynı zamanda göz alıcı. Gala çiçeği ile yasemin esansı floral etkiyi çoğaltırken, ambrette tohumları çekici samimiyeti arttırıyor. Sedir ağacı canlı ve çekici bir güzellik getiriyor. 

Şişe tasarımına gelince… Kusursuz kadınsı kıvrımlar lüks cam şişenin üzerine yansıyor. Kadının gücünü ve kendine olan güvenini ifade eden metal gümüş yüzük şişeyi çevrelerken, altın renkteki sıvı, kadının iç güzelliğini dışa vuruyor…  Metal gümüş kapak, Calvin Klein estetiği için esas olan heykelsi formu vurguluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI