Ana SayfaModaCambridge Satchel Bag

Cambridge Satchel Bag

2011 yazında neon renklere aşık olduk. Genelde belli renk üzerinden devam eden moda geçen yaz yaptığı reformla hayatımıza çingene pembelerini, turuncuları, fosforlu yeşilleri soku..  Geçen yıl kıyafetlerle hayatımıza teğet geçen neon renkler bu sene aksesuarlarla kalıcı olacak. İnsana baktıkça yaşam enerjisi veren bu renklerden oluşan ve Avrupa`da çoktan  sokak modasına damga vurar bir ürünle tanıştırmak istiyoruz sizleri: Cambridge Satchel Bag.

Peki nedir bu satchel baglerin tarihi? Aslında oldukça sıradan bir noktadan hayatımıza giren bu çantalar o kadar kullanışlı ki trend avcıları bunu  bize bir moda ürünü olarak pazarlamaya karar verdi. 17.yüzyılın ortasında İngiltere`de ortaya çıkan satchel bagler literatürde okula giden çocuğun imajını tamamlayan bir parça olarak tanımlanıyor. Çarpıcı renklerinin yanı sıra bu çantalarda ortaya çıkan en büyük özellik deriden yapılmaları ve çok yumuşak olmaları. Özellikle yazın düz parça elbiseler ve sade renklerle beraber kullanılarak ortaya oldukça enerjik ve eğlenceli görüntüler çıkartılabilir. Beğendiniz modeli internet üzerinden 60 ila 90 pound arasında değişen fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Cambridge Satchel Bag`lerin sokak modasına yansımasını görmek ve ürünlere göz gezdirmek istiyorsanız fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI