Ana SayfaYaşamCanlı Müziğin Vazgeçilmez Adresi Jolly Joker Eğlence Rüzgarı Estirecek!

Canlı Müziğin Vazgeçilmez Adresi Jolly Joker Eğlence Rüzgarı Estirecek!

İstanbul, Jolly Joker ile eğlencenin nabzını tutacak
Türkiye’nin en sevilen eğlence mekânlarından Jolly Joker, İstanbul’daki mekânları ile canlı müziğin ritmini tutmaya devam ediyor. 2500 kişilik kapasitesi ile en dinamik sahne performanslarına ev sahipliği yapan Jolly Joker Vadistanbul, Eylül ayı programıyla rapten popa kadar uzanan geniş bir yelpaze sunuyor. Jolly Joker Vadistanbul’da bu ay, 6 Eylül’de Derya Uluğ, 7 Eylül’de romantik şarkılarıyla herkesin kalbinde yer edinen Levent Yüksel, 13 Eylül’de Koray Avcı, 14 Eylül’de son zamanların gündemdeki ismi Ben Fero, 20 Eylül’de Tan Taşcı, 21 ve 27 Eylül’de Hakan Altun ve 28 Eylül’de Türk müziğinin divası Bülent Ersoy konuk oluyor. 

Açıldığı günden bu yana İstanbulluların uğrak adreslerinden olan Jolly Joker Kartal Eylül programında ise, 6 Eylül’de Tan Taşcı, 7 Eylül’de Linet ve Haktan, 13 Eylül’de Selami Şahin sahne alacak. Jolly Joker 14 Eylül’de ise misafirlerine yepyeni bir deneyim yaşatacak. 90’lar Kafası ile dj performansı sergileyecek olan Nihat Sırdar, tüm gece boyunca dans edip, geçmişe yolculuk yapmak isteyenlerin tercihi olacak. 20 Eylül’de Yaşar, 21 Eylül’de Bülent Ersoy, 27 Eylül’de Koray Avcı ve 28 Eylül’de Merve Özbey sahne alacak.

Eğlence tüm hızıyla Ankara’ya geri dönüyor!
Yıldızların sahne performanslarının en konforlu şekilde izlenebileceği yer olan Jolly Joker, Ankara’da da canlı müziğin ritmini tutmaya devam ediyor. Jolly Joker Ankara, Eylül ayında tam 10 farklı konsere ev sahipliği yapacak. Yoğun ve keyifli programıyla dikkat çeken Jolly Joker Ankara, 6 Eylül’de Türk pop müziğinin sevilen ismi Berkay ile sezon açılışını yapacak. Jolly Joker Ankara’da sırasıyla; 7 Eylül’de Selami Şahin, 13 Eylül’de Ben Fero, 14 Eylül’de güçlü sesi ile Funda Arar, 18 Eylül’de Koray Avcı, 20 Eylül’de 90’lar Kafası: Nihat Sırdar, 21 Eylül’de Tan Taşcı, 25 Eylül’de Levent Yüksel, 27 Eylül’de Merve Özbey ve 28 Eylül’de Ceylan Ertem sahne alacak.

Jolly Joker Antalya’da eğlence bambaşka 
Mekân kalitesi ve güçlü programı ile fark yaratan Jolly Joker Antalya, özellikle genç ve dinamik nüfusu ile dikkat çeken şehri, güçlü programı ile selamlıyor. 6 Eylül’de Koray Avcı konseri ile yeni aya merhaba diyecek mekân sırasıyla; 7 Eylül’de Melek Mosso, 13 Eylül’de Gökhan Türkmen, 14 Eylül’de Selami Şahin, 20 Eylül’de Levent Yüksel, 21 Eylül’de Merve Özbey, 27 Eylül’de Rubato ve 28 Eylül’de Funda Arar’ın performanslarına ev sahipliği yapacak.

Özlenen sanatçılar Jolly Joker Bursa’da 
Yenilenen fiziksel yapısıyla Bursa’da eğlence denince akla ilk gelen mekanlardan biri olan Jolly Joker, sevilen sanatçıları şehre getirmeye devam ediyor. 6 Eylül’de yıllara meydan okuyan şarkılarıyla Selami Şahin’i ağırlayacak Jolly Joker Bursa, 7 Eylül’de diva Bülent Ersoy, 13 Eylül’de Funda Arar, 14 Eylül’de Tan Taşcı, 20 Eylül’de Hakan Altun, 21 Eylül’de Ümit Besen & Pamela, 27 Eylül’de Cem Adrian ile izleyenleri coşturacak. 28 Eylül’de ayın son konserini verecek olan Koray Avcı, her notası aşk kokan şarkılarını sevenleri ile birlikte seslendirecek.

Şehrin yenisi Jolly Joker Mersin
Jolly Joker ailesinin en yeni üyesi Jolly Joker Mersin yeni aya hızlı ve iddialı bir programla giriş yapıyor. Açılışın üzerinden henüz çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen çok büyük bir ilgi ile karşılanan mekân, 6 Eylül’de arabesk fantezi müziğin güçlü isimlerinden Linet & Haktan ikilisi ile sonbahara “merhaba” diyor. Jolly Joker Mersin, Eylül ayı etkinlik programında 7 Eylül’de Hakan Altun, 13 Eylül’de Berkay, 14 Eylül’de Ceylan Ertem, 20 Eylül’de Gökhan Türkmen, 25 Eylül’de Rubato ve 29 Eylül’de Ziad Rahbani’ye yer verecek.

Tüm Jolly Joker konser biletleri, Biletix ve Jolly Joker gişesinden satın alınabiliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI