Ana SayfaModaCap Mes'in Dinamik Koleksiyonunu Sizin İçin Keşfe Çağırıyoruz

Cap Mes’in Dinamik Koleksiyonunu Sizin İçin Keşfe Çağırıyoruz

#capmes
Son zamanların vazgeçilmez moda anlayışlarından biri haline gelen ‘’rahat şıklık’’ anlayışına sahip olan Cap Mes, Winterfell koleksiyonu ile tüm vücudunuzu konforu ile saracak ve içinde bir o kadar da şık hissedebileceğiniz tasarımları kadınların beğenisine sunuyor.

Tasarımlarında konfora önem vermesinin yanı sıra çevre dostu oluşuyla da dikkat çeken marka, koleksiyonlarında her zaman insan sağlığına zarar vermeyen kumaşlar kullanmayı tercih ediyor ve doğal üretimi destekliyor. Yeni koleksiyonunda ise özellikle üç iplik ve porto kumaş gibi sağlıklı olan ve kışın zorlu günlerinde kişiyi sımsıcak tutabilecek kumaşlar kullanmayı tercih ediyor.
Koleksiyonda siyah ve beyaz gibi ana renklere pastel ve toprak tonları eşlik ediyor. Bu sezonun gözde parçalarından biri olmaya hazırlanan ve tüm vücudunuzda konforu hissederken şıklığın tadını da çıkarabileceğiniz, içinizi sımsıcak tutan kadife takımlar, her sezon olduğu gibi bu sezonunda öne çıkan parçalarından olan her stil ile eşleştirebileceğiniz oversize takımlar yer alıyor. Kışın soğuk ve yağışlı günlerinden sizi koruyacak yağmurluklar,  vintage esintiler gördüğümüz göz alıcı nakış ve baskılara sahip olan kolej ceketler ile cool bir görünüm yakalamayı mümkün kılıyor.

Tasarımların çok yönlülüğü sayesinde her ruh haline uyum sağlayan ve karıştır&eşleştir’e uygun parçalarla merak uyandıracak bu koleksiyon, gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya geliyor.
Spor ve şık stil kodlarının birbiriyle mükemmel bir şekilde buluştuğu bu koleksiyonu keşfetmeniz için tek yapmanız gereken www.capmes.com adresini ziyaret etmek!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI