Ana SayfaMagazinCara Delevingne Victoria's Secret'a Geri mi Dönüyor?

Cara Delevingne Victoria’s Secret’a Geri mi Dönüyor?

En son 2013 yılında Victoria’s Secret Fashion Show‘da boy gösteren Cara’yı, 2014 yılında da izlemeyi beklerden hayallerimiz suya düştü. The Sun gazetesinde çıkan haberlere göre; Cara Delevingne’nin 2014 yılında Victoria’s Secret defilesine katılmamasının nedeninin kendine yeterince iyi bakmaması ve “şişkin görünmesi” olduğunu söylenmişti. Bunun üzerine Victoria’s Secret ile arası açılan Cara’ya, Victoria’s Secret kreatif direktörü Edward Razek‘den açıklayıcı bir mektup geldi. Gelen mektubu Instagram hesabında paylaşan Cara, bu teklifin üzerine podyuma mı çıkacak, yoksa sadece defilede yürüyen sevgili arkadaşları, Gigi ve Kendall’ı mı izleyecek merak konusu. 

Mektupta; The Sun’da çıkan haberin tamamen asılsız olduğunu. Cara’yı tekrar aralarında görmek istediklerini söyleyen Edward Razek, The Sun gazetesinin uydurma haber yayınladığı açıkladı. 2014 yılında Cara’nın aslında film çekimlerinden dolayı defileye katılamadığını da mektuba ekledi.

Yalnız şöyle bir durum var ki; VS mektupta Cara’yı 30 Kasım’da Paris’e davet ediyor. Fakat defile 5 Aralık’ta gerçekleşecek. Bu demek oluyor ki; Cara’yı ani bir şekilde podyumda da görebiliriz?!!???! (Umuyoruz…)

 

 

🖕🏽🌞 🖕🏽it’s shameless to discuss women’s bodies just to sell papers #bloated ❤️ @victoriassecret

Cara Delevingne (@caradelevingne) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI