Ana SayfaGüzellikCarine Rotfeild MAC koleksiyonu

Carine Rotfeild MAC koleksiyonu

Sıradışı, asi ve yenilikçi. Eski Vogue editörünü tanımlayan en iyi üç kelime. Kendi dergisini çıkartmaya başlayan bu efsanevi kadın Carine Rotfeild, cesur seçimleri yüzünden kimileri tarafından çok sevildi kimileri tarafından nefret edildi. Güçlü duruşu simgesi haline gelen editör, Karl Lagerfeld`in de ilham perisi. Yıllardır Karl Lagerfeld ve Chanel markasının arka yüzü olan Carine Rotfeild şimdi saklandığı yerden çıkıyor.

Daha önce Iris Apfel, Bert Ditto ve Miss Piggy ile anlaşıp koleksiyon çıkartan MAC, şimdi de Carine Rotfeild ile işbirliğine gidiyor. Önümüzdeki sonbaharda tanıtılacak olan koleksiyon, Carine Rotfeild`in günlük görüntüsünden ilham alıyor. Bu nedenle koleksiyon ağırlıklı olarak göz farlarından, güçlü kaş kalemlerinden ve şeffaf tonlardaki rujlardan oluşacak.  Mario Sorrenti tarafından çekilecek olan kampanya görselleri diğer makyaj reklamlarının aksine siyah beyaz olacak.

Kampanya görselleri bile diğer bütün makyaj reklamlarından farklı olacak olan Carine Rotfeild`in makyaj koleksiyonu şimdiden Rotfeild hayranları tarafından merakla bekleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI