Ana SayfaGüzellikCarita Beauty Diamond

Carita Beauty Diamond

Elmas lüksün,sonsuzluğun ve gençliğin sembolü. Elmas güzelliğini öne çıkartan ışıltısıyla her zaman kadınları büyülemiş. HAUTE BEAUTÉ’nin yaratıcısı CARITA, 2009 yılında bu gizemli gücü sıradışı bir anti-ageing mücevherine dönüştürdü. Ve 2011, hikaye devam ediyor …

Bu yeni ayrıcalıklı ürün güzelliğinizi tüm gece boyunca yenilemeye yardımcı oluyor. BEAUTY DIAMOND Regenerating Midnight Concentrate, 12 saat uyumuş kadar dinlenmiş bir cilt etkisi sağlıyor.
Yaratılış aşamasında kullanılan Gemmotherapy teknolojisi sayesinde bitkisel ve mineral içeriklerle zenginleştirilip,bioteknolojik olarak geliştirilmiş. Üstün performanslı formül cilde eşsiz bir rahatlama,yoğun nem ve derinlemesine yenilenme etkisi sağlıyor. Cilt uyku esnasında yoğun onarım sağlıyor. Sabah uyandığınızda 12 saat uyumuş kadar dinlenmiş ve yenilenmiş bir cilt yaratıyor.
İçeriğinde kullanılan elmas, cilde yoğun ışıltı ve enerji sağlarken safir ciltte gün boyunca birikmiş olan negatif enerjinin arınmasını sağlıyor ve cilt hücrelerini uyku için hazırlıyor, sağlıklı bir hale getiriyor.
Sonuçta cildi derinlemesine onarıyor ve yeniliyor, benzeri olmayan bir kalite sunuyor, cilde  sıkılık ve yoğunluk kazandırıyor, gözle görülür pürüzsüzlük ve genç görünüm sağlıyor, aydınlatıyor, ışıltı ve canlılık sağlıyor ve son olarak da cildi duru bir görünüme kavuşturuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI