Ana SayfaYaşamCarluccio`s Kanyon`da açılıyor

Carluccio`s Kanyon`da açılıyor

İtalyan şef Antonio Carluccio’nun kendi adını taşıyan İtalyan`ın ünlü restoran zinciri Carluccio`s Retail Platform ortaklığında Türkiye`deki ilk şubesini Kanyon AVM`de açıyor.

Bir süre önce Kanyon`da D&R`ın alt katındaki mağazaların sırasıyla kapandığını farketmişsinizdir. İşte o kapanan mağazaları bir araya getirerek çalışmalara başlayan Retail Platform, Eylül ayında Carluccio`s`un kapılarını açıyor. İtalyan mutfağının otantik lezzetlerini bulabileceğiniz restoranın yanı sıra mekanın içinde delicatessen, kafe ve gurme marketi bölümleri de yer alacak. Bu sayede Kanyon`un içinde birçok şeyi bir arada barındıran ilk mekan olacak. Bir diğer değişle İtalyan lezzetlerini gurme marketi bölümünden satın alarak evde de aynı lezzetin tadına varabileceğiz.

Özel olarak yapılan ekmeklerinin yanı sıra şarapları da damak zevkine fazlasıyla hitap eden `Carluccio`s`un ön kısmında açık alanı da bulunacak. İç dekorasyon ise İtalyan lezzetini tamamlar şekilde otantik ve modern ayrıntıları ile dikkat çekecek.  

Mutfağında Sicilya doğumlu İtalyan şef Salvatore Bruni tarafından hazırlanan benzersiz lezzetler zengin bir şarap menüsü eşliğinde sunulacak. Bu İtalyan şaraplarına ise İtalya`nın farklı bölgelerinden seçilmiş peynir çeşitleri eşlik edecek.

Eylül`de gerçekleşecek açılışından önce tatdığımız şarapları, özel yapım ekmekleri ve yöresel peynirleri ile şimdiden kalbimizi çalan `Carluccio`s`un açılmasını heyecanla bekliyoruz. Bakalım geniş yemek menüsünden favorilerimiz neler olacak? Bekleyip, göreceğiz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI