Ana SayfaGüzellikCartier Baiser Volé

Cartier Baiser Volé

O bir koku değil, ama bir çiçek.

Bir zambak…

Cartier Parfums, çok sevilen Les Heures de Parfum ve diğer özel koleksiyonlarının ardından  kadınsı kokusu Baiser Vole ile sizlerle buluşuyor. Sezgileriyle, yeni ve çağdaş koku anlayışıyla, hayal gücü ve zarafetten ilham alan Mathilde Lauren tarafından yaratılan koku zambak üzerine kurulu. Merkezinde zambak olan Baiser Vole; ham maddeleri, kokusu, şişesi ve tasarımı ile de Cartier tarzını devam ettiriyor.

`Bir davet değil, doğaçlama bir hırsızlık. Beklemeye sabrı olmayan çok acil bir öpücük.`

Baiser volé ya da çalınmış öpücükle her şey ortadan kayboluyor… Peki, ama hırsız kim? Kadın mı yoksa adam mı? Farketmez. Her ikisi de, cilde imzasını atan, kendinden iz bırakan bu çiçekli, zarif, yumuşak ve samimi kokusuyla kokunun dürtüsüyle son derece heyecanlılar.

Vanilya kokan, pudra renkli bir buket çiçeği tüm açılardan kadının boynunda hayal etti: suyun şeffaflığı, bir yaprağın tazeliği ve bir çiçeğin şehveti. Neredeyse elle tutulabilir bir parfüm için bir çiçeğin çok detaylı çalışılması. Çiçeğin gerçek kokusuna çok yakın olan bir parfümün ortaya çıkması.

Zarif cam şişesi, sade ve basit tasarımıyla, cazibesini ve kalıcı kokusunu da yansıtıyor. Pürüzsüz, şık metal kapağı ile `Aç beni` diye seslenen Baiser Volé`yi 30, 50 ve 100 ml`lik olarak satış noktalarında bulabileceğiniz gibi deodorantına da sahip olabilirsiniz. Zambak çiçeğinin Cartier Baiser Volé`de büründüğü en çekici halini siz de mutlaka deneyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI