Ana SayfaGüzellikCartier Declaration

Cartier Declaration

Cartier parfümleri’nin kendine özgü hikayesi, sırrı ve ruhu var. Cartier, mücevherlerini yaratırken kullandığı zarif zanaatını kullanarak “Declaratıon Cartier”’i yaratmış. Şişeleri, parfümleri ve Cartier’in karakteristiğini yansıtan mükemmeliyetçilik, denge ve bütünlükle saklı.

Declaration’ın zarif şişesi içe doğru kıvrımlı ve karşıdan bakıldığında çarpan bir kalbi andırıyor Cartier’e göre tutkunun kokusu olan Declaration duyguların açığa çıkmasına yol açıyor.
Kakule tazeliğin alev gibi parlayan enerjisini ortaya çıkardığında Declaration keskin, çabuk uyum sağlayan ve mutluluk hissi yaratan bir parfüme dönüşüyor. Yüksek dozdaki kakule, soğuk patlamalara yol açar, bu patlamalar neredeyse metalik baharatların parfümü bir lazer gibi aydınlatmasına benziyor.
Sedir etkisi ortaya çıktığında soğukkanlı ve temkinli ve dengenin ve bolluğun hükümdarı. İlk etkisi hareketli ve sıcak olan sedir ağacı, sıcaklığını nazikçe kakuleye eklemekte.
Declaration sürprizlerle dolu, tıpkı bir insan gibi hissedilebilir duyguları var ve bu duygular kimi zaman sabırsızlık, kimi zaman kışkırtıcılık kimi zamansa şıklık göstergesi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI